2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
چرا مهریتو این گذاشتی؟ ن واقن چرا؟

چرا نره کربلا

من بهش گفتم گوش نداد

گفتم مهرتو بذار اجرا بری کربلا دعا کنی زندگیت درست شه

گوش نمیده به هیچی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐 لطفا ریپ نزن دیگ رو من

چرا مگه توهین کردم بهتون؟!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام اسی جان امیدوارم حال دلت خوب باشه من تاپیکاتو دنبال میکردم عزیزم من متوجه شدم که شما نه پای رفتن داری نه جای رفتن داری نه دلشو داری خودتو بزنی به سلیطه بازی اینجام دوستان هرچی میگن میگی نمیشه نمیتونم حالا ببینم خدا چی میخواد برمنکرش لعنت اول خدا ولی گلم خداهم گفته تو خودت پاشو سرپا تا منم دستتو بگیرم شما که پسرتم بزرگه از آب وگل درومده بگو لامصب لاقل بزار برم سرکار اصلا این مرد چی داره که شما انقدر مطیعش هستی بابا اگه هیکل داره یا قیافه که اونا اصلا مهم نیست قافه باشه ولی وقتی یه زره جنم نداشته باشه که یه خونه مستقل بگیره برات آخه چرا باید تحمل کنی چون خانوادت فقیرن !!خب چه ربطی داره خودت برای خودت پشت باش من فکر میکنم شما دست وپای رفتن دنبال طلاق ونداری میدونم برگشتن خونه پدرتم سخته یه مدت میری تا بتونی بری سر کار تا پول جور کنی مستقل بشی نمیخوای برگردی خونه پدرت خب لااقل با اکن عن آقا صحبت کن بزاره بری سر کار بچتن ننه عنش نگه داره از دوستان واسی معذرت میخوام بی ادبی کردم بابا آدم عصبانی خون به مغذش نمیرسه

اسی مگه چندبار زندگی میکنی؟

برو سر کار بی رحم باش بی رحم شو

این دنیا و ادماش ادمای ساده حساس ترسو رو میخورن

به اینده ی بچت فکر کن پاشو یکاری کن

بخدا دختر خاله های من شوهراشون هیچ مشکل خاصی نداشتن

طلاق گرفتن

بچه هاشونم گذاشتن پیش شوهرشون

الان کار میکنن پس انداز میکنن فردا بچه هاشونم میارن پیش خودشون

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://bnmod.ir/A?id=579642

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

آفرین بخدا پدرومادرم روزی نبود سرپول دعوا و کتک کاری نکنن‌ یعنی یادمه مدرسه که میرفتم اول باید شاهد ...

متاسفم عزیزم 😢

میدونم شرایط زندگیت بده ولی سعی کن گل پسرتو قوی بار بیاری، میدونم تو چنین شرایطی سخته ولی بذار همیسه قهرمان زندگیش شما باشی، یه شیر زن قوی و مستقل❤️ ایشالاه شرایط زندگیتون بهتر شه.

مادرش همش اخماش تو همه تا یه اعتراضی ام میکنم طرف پسرشو میگیره. الان تو این ۷ماه که اینجاییم خودشون ...

بله مشخصه خیلی سیاست دارن ک از همون اول گفتن خونه نمیخواد اجازه کنی بیا پیش ما...خدا لعنتشون کنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سلام گلم ممنون بخدا الان داره اذان میگه مسجد همین روبروعه اتاق خوابمونه گریه هام بند نمیاد فقط ازخدا ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم 

حق داری دلت بگیره. 

حق داری ناراحت باشی افسرده باشی تنهایی دوست داشته باشی 

بنظرم سبزی خشک کن و ترشی خانگی درست کن و بفروش یکم دست و بالت باز بشه یکم پول بیاد دستت

بعد برو ی مهارت یاد بگیر و رو پا خودت وایسا با شوهرتم میدوووونم چقدر سخته میدونم ادم دیونه میشه ولی بپذیرش این مدلی و فقط بابای بچت ببینش اگرم نزاشت کاری کنی بزن ب سلیطگی داد بی داد کن بگو ابروتو میبرم ابرو دختررو میبرم و کارتو بکن فقط میتونم یگم مستقل شو همین 

عزیزم هی دنبال ماه عزیز و اذان و فلان که بزنه به کمر شوهرت نباش نه ماه به کمر کسی زده تا حالا نه اذان...خدا هم که میگن صبر کوچیکش ۴۰ ساله.تا چهل سال دیگه هم حتا اگر جواب کاراش رو بده به هیچ درد تو نمیخوره...خودت بفکر خودت و بچت باش‌.از هرراهی که میدونی مدرک جم کن.همون عکس کوفتیش رو.یا دعواتون شد کتک خوردی برو پزشک قانونی.از هر راهیم بلدی پول جمع کن اسکاچ میبافی چیزای دیگه م اضاف کن لیف بباف لیف کمر بباف شال بباف و..‌

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

بعدش برا طلاق اقدام کن .نهایتش بچه رو نمیدی و پولت رو برمیداری میری ی شهر دوری چیزی.ولی برا هرکاری پول و مدرکه لازمه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
الان برای ایشون حق طلاق واقعا چه کاربردی داره؟ گفتی نه راه پس داره به گفته خودشون نه راه پیش

برا ایشون که کمک آنچنانی نداره.   من برا نفر قبلی ک خودتون توضیح دادین گفتم. 

ولی ایشون ن حق طلاقو گرفتن ن مهریه. خوب وقتی هدفش مهریه نگرفتن بود حق طلاقو میگرفت  حتی تو این شرایط هم بهتر از هیچی بود. 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

برا ایشون که کمک آنچنانی نداره.   من برا نفر قبلی ک خودتون توضیح دادین گفتم.  ولی ایشو ...

چی بگم

واقعا خدا یه گشایشی براش ایجاد کنه خیلی مظلومه ایسون حتی اگر طلاقم بگیره نمیتونه زندگی کنه انقدر مظلومه جامعه میخورتش

تنها ی راه داری  این که بچه تو بدی پدرش و خودت جدا شی بری کار کنی و تو کارت که پیشرفت کردی کم ...

نمیتونم از بچم دل بکنم و برم.یه شب بدون من خوابش نمیبره حتما باید دستش تو دستم باشه. طفلی گناه داره حالا که من به این دنیا آوردمش مسئولم نباید الان بخاطر خودم ولش کنم گناهش چیه. اگه شوهرم بره اون دختررو بیاره بالا سرش چی