2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
اگه بشه که خیلی عالیه حالا خدارو چه دیدی شاید قانون تا اون موقع عوض شد.اگه خواستم جدا شم اول مچشو می ...

من همیشه میگفتم شوهر من پیغمبره

یکبار ناشناس باهاش چت کردم و یه هفته ای گذاشتمش سر کار

به قدری تغیر کرد خودم شوکه شده بودم اصلا باورم نمی شد!!!!

از اون شب به بعد پشت دستمو داغ گذاشتم دیگه صفر تا صدم مال خودم باشه نه هیچ کس حتی اولاد الان درک نمیکنی من چی میگم بزار به سن من برسی

تازه میگی ای دل غافل کاش همون موقعه میرفتم بیمه ام کو پولم کو جوانیم کو و....

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اره بابا حتی عکس منو توگوشی شوهرم دیده بود گفته بود چقدر زشته خودت خیلی سرتری یا ازاخلاقام شوهرم بهش ...

چقدر پررو ونفهمه اومده تعریفم کرده.حالا شاید با اون نباش .به خودت برس پول گیرت میاد خرج خودت کن بچت وظیفه باباشه خرجش کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نمیتونم بخدا اوایل جوابشو میدادم کتکم میخوردم چندبار خفم کرده میترسم الان‌‌. یبارم دهنمو دستو پا ...

عزیزم شما که وقتی خونه پدرت بودی اونکه هنوز نه درخاست طلاق داده بود نه سراغ بچه گرفته بود میزاشتی هروقت اقدام به طلاقو گرفتن بچه کرد التماسش میکردی واسه برگشت اونکه فعلا باهاتون کاری نداشت توام تو این فرصت لااقل کارمیکردی یکم پول درمیاوردی یا یه راه چاره یا یه حامی که کمکت کنه پیدا میکردی حالا فعلا چ اصراری واسه برگشت بود که التماسش کردی برگردی .برادرتم یکم بهش عزتو احترام میزاشتی خودش میومد سمت تو به بچه تم یاد میدادی بهش احترام بزاره 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره بخدا انگار لیلی و مجنون هستن بدون هم میمیرن بزار من باشم که لااقل بهم نرسن میخوام ببینم چیکار م ...

ببین اتفاقا اگه اینا بهم برسن زندگیشون دوام نمیاره وطلاق میگیرن چون شوهرت بدقلبه به اونم میخاد گیر بده زیادبیرون نرو اونجورزنا نمیتونن تحمل کنن دستورشوهرو الان چون دوستن شیرینن

ببین اتفاقا اگه اینا بهم برسن زندگیشون دوام نمیاره وطلاق میگیرن چون شوهرت بدقلبه به اونم میخاد گیر ب ...

اره آفرین چون دورن و هنوز زیر یه سقف نرفتن عزیزن واسه هم

اگرم میخواد بگیرش من حرفی ندارم حضانت بچمو بده بعد طلاق بگیریم

چقدر پررو ونفهمه اومده تعریفم کرده.حالا شاید با اون نباش .به خودت برس پول گیرت میاد خرج خودت کن بچت ...

اره خیلی وقیحه حتی گفت رابطه داشتیم وچون دیگه دختر نیس نمیتونم به این راحتیا تمومش کنم وای خدا چه شبایی تا صبح ضجه میزدم حالم بد بود همش تب و لرز داشتم تا یماه لب به غذا نمیتونستم بزنم انگار راه گلوم بسته شده بود طفلک بچم که همش شاهد گریه های من بود. خداازشون نگذره که با زندگی منو این بچه باز ی کردن

من همیشه میگفتم شوهر من پیغمبره یکبار ناشناس باهاش چت کردم و یه هفته ای گذاشتمش سر کار به قدری تغی ...

اده بخدا منم اگع مثل شوهرم واسه خودم ارزش قائل بودم شاید وضعم این نبود من از شکم خودم میزنم که اینا بخورن بخدا اگه غذای خورشتی بپزم که دیر به دیر پیش میاد ۶تا دونه گوشت کوچیک میندازم خودمم لب نمیزنم من اینهمه باهاش مدارا میکنم با نداریش ساختم دندونام ریخت آخرشم این شد مزدم

کار خوبی میکنی الویت باید خودت باشی

اره خیلی وقیحه حتی گفت رابطه داشتیم وچون دیگه دختر نیس نمیتونم به این راحتیا تمومش کنم وای خدا چه شب ...

برو دختره ی ج ن ده رو پیدا کن یکیو بفرس بره به خانوادش بگه ابروشو ببر طوریکه شوهرت نفهمه کارتوبوده

برو دختره ی ج ن ده رو پیدا کن یکیو بفرس بره به خانوادش بگه ابروشو ببر طوریکه شوهرت نفهمه کارتوبوده

اخه باید اول مطمین شم که بااونه.اصلا تو یه محل هستیم هرلحظه امکان داره ببینمش اما چون اون منو میشناسه جلوم آفتابی نمیشه. میخوام خودشون تموم کنن بفهمن این رابطه اشتباهه نه اینکه چندین سال ادامه بدن هرزه ها

اره خیلی وقیحه حتی گفت رابطه داشتیم وچون دیگه دختر نیس نمیتونم به این راحتیا تمومش کنم وای خدا چه شب ...

ولی بی عرضه نباش اگه خودتم نمیتونی بری یکی روبفرسته بره دنبالش پیداش کن بزار مامان بابای دختره بفهمن

اخه باید اول مطمین شم که بااونه.اصلا تو یه محل هستیم هرلحظه امکان داره ببینمش اما چون اون منو میشناس ...

ببین خودشون بهمم تموم کنن باز میرن سراغ یکی دیگه شوهرت جوونه حداقل ده سال میکشه به خودش بیاد البته اگه تااون موقع طلاقت نداده باشه

خواهر گلم چقدر از پستت انرژی خوبی گرفتم درست میگی اگه ایمانمو قوی تر کنم و بخدا نزدیک تر شم دیگه به ...

عزیزدلم همه انسان ها به امیدخداست که زنده ان خودت وپسرت روبسپاربه خدا ببین چقدر زندگیت تغییر می کنه 

من حتی خواهرندارم خانواده ام هم خیلی دورن اصلا نمی تونم راحت بامادر درد دل کنم ولی همه ی حرفام روبخدا میگم انگارخدا همه کس بی کسی هام شده وقتی فکرمی کنم اگه ماآداما به این فکر کنیم که خدا همیشه با ماست هیچ وقت توزندگی هامون ناامید ومایوس نمی‌شیم انشاالله که خدا دستت روبگیره 

سعی کن نمازبخونی وباخودراز نیازکنی اون وقت مجعزه هاش روهم به حق همین شب های عزیز توزندگیت می بینی خواهرعزیزم

قلطشونو کردن همو بعل کردن عکس انداختن ک نصف شوهرم افتاده بودبقیش زنه تازه میگف اون نصفه من نیسم چت ...

ای خدا  

عکسو از تو گوشی شوهرت دیدی؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نمیتونستم دوری پسرمو تحمل کنم . بعد ۷سال ازمن میگرفتش پسرمم بمن وابستس خاک برسر من که انقد ضعیف و ب ...

عزیزم گیرتم حضانت پسرتو داد بهت 

بعدش چیکار میکنی

خونه ی مامانتم گیرنم بیاد بازم که اذیتی😪

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بخدا خودم موندم میگم الان دغدغه ی من خونس اما این عین خیالش نیس نمیگه زن و بچم گناه دارن فقط فکر بدن ...

خدا ازش نگذره ظلمی رو که درحق تو داره میکنه

مطمعن باش برات خونه نمیگیره کسی که سمتت نمیاد خونه چرا میگیره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم