2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست
تازه رفته تو ۷سال

خداروشکر به سن مدرسه رسیده . خیلی کوچک نیست . دیگه کم کم  تو روش وایسا . موظفه خونه مستقل اجاره کنه . حتی  دو تا اتاق. حتما دنبالش و بگیر . یکی و واسطه کن . کوتاه نیا . فقط به خاطر بچه ت. با برادرهاش صحبت کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر طور شده تحت فشارش بزار که برات خونه اجاره کنه . قانونا موظفه . مگه  پدر و مادرش خبر از کثافت ...

الان خونه پدردمادرشم اونام میبینن دیگه اما هیچی نمیگن هم ازش میترسن هم میگن جوونه چیکارش داری بزار گاهی بادوستاش باشه اما منکه میدونم با دوس دخترشه

سرخونه ام چندبار دعوا کردم فایده نداره میگه ناراحتی هری

خداروشکر به سن مدرسه رسیده . خیلی کوچک نیست . دیگه کم کم  تو روش وایسا . موظفه خونه مستقل اجاره ...

بخدا به همشون گفتم حتی قبل اینکه بیایم زنگ زدم بهشون گریه کردم گفتن اون به حرف ماگوش نمیده مام دخالت نمیکنیم.

بخدا ۷ماهه اینجام اصلا یکیشون تاحالا نشده بشینه باهاش حرف بزنه پدرومادرشم که هیچ

الان خونه پدردمادرشم اونام میبینن دیگه اما هیچی نمیگن هم ازش میترسن هم میگن جوونه چیکارش داری بزار گ ...

خیلی از خدا کمک بخواه. منم برات دعا میکنم . انشالله خدا یه دری و به روت باز کنه . خدا لعنت کنه هر کسی و که سر راه آدمهای متاهل قرار میگیره . یا خدا خودش هدایت شون کنه یا مرگ  همه شون و برسونه انشالله

خب چرا برگشتی خونه بابات همون لیف ومیبافتی یه لقمه نون درمیووردی برای خودتو بچت

نمیتونستم دوری پسرمو تحمل کنم . بعد ۷سال ازمن میگرفتش پسرمم بمن وابستس

خاک برسر من که انقد ضعیف و بدبختم که نمیتونم خودمو پسرمو نجات بدم از دست این نامرد

بخدا به همشون گفتم حتی قبل اینکه بیایم زنگ زدم بهشون گریه کردم گفتن اون به حرف ماگوش نمیده مام دخالت ...

تا نری سر کار اوضاع همینه . تا میتونی از خدا بخواه . سعی کت یا هر ترفندی هست بتونی بری سر کار . 

پول نداره خونه اجاره کنه بعد میره دنبال کثافت کاری.  با این مریضیای جنسی عجیب خداروشکر کن پست م ...

بخدا خودم موندم میگم الان دغدغه ی من خونس اما این عین خیالش نیس نمیگه زن و بچم گناه دارن فقط فکر بدنسازی و عشقشه😔

خیلی از خدا کمک بخواه. منم برات دعا میکنم . انشالله خدا یه دری و به روت باز کنه . خدا لعنت کنه هر کس ...

ممنون عزیزم بخدا اشکام بند نمیاد تو اتاق خواب نشستم دارم گریه میکنم پدرشوهر ومادرشوهرمم تو پذیرایی ان...

خداخودش به دل منو پسرم نگاه کنه بحق این ماه عزیز

نمیتونستم دوری پسرمو تحمل کنم . بعد ۷سال ازمن میگرفتش پسرمم بمن وابستس خاک برسر من که انقد ضعیف و ب ...

این پدر عمرا این بچه رو بخواد ،،،،،

عمرا بخواد این بچه رو بزرگ کنه،،،،

عزیزم پدرمادرش هم میگی ازش میترسن،،،،ولی بنظر نمیان آدمای بدی باشن،،،بلاخره خونشون هم به شما دادن و خورد و خوراکتون هم میدن ،،،،،

با پدرمادرش بد نشو حداقل،،،وقتی شوهرت اینجوریه،،،،تا حداقل پشتت رو بگیرن،،،

بعدشم سلیطه نیستی ،،،،

یه آدم سلیطه و بیشرف میخواست چهار بار تو خونشون دعوا و کتک کاری بندازی ،،،،تا از ترس ابروشون یه فکری به حالت کنن،،،

بگی این چه خونه زندگی هست برای من درست کردی ،،،،،هرهفته هم خونه نیستی !!

اگه هم گفت هری ،،،بگو نمیرم ،،،،گه خوردی بعد این همه سال این حرف رو میزنی ،،،میرم شکایت میکنم از خونه بیرونم کردی ،،،،

ولی با همه اینا شما هم ذهنت شاید شکاک هست ،،،،هی نشستی تو اتاق و فکر کردی با خودت ،،،

اینجور مردا بیشتر رفیق باز هستن ،،،،

مطمعن باش خیانتی در کار نیست ،،،اونم با بی پولیش

این پدر عمرا این بچه رو بخواد ،،،،، عمرا بخواد این بچه رو بزرگ کنه،،،، عزیزم پدرمادرش هم میگی ازش ...

اخه اون دوماهی که رفتم و وقتی برگشتم جاریمم گفت بچه رو میخواستن بگیرن ازت. من بخاطر رفتار بد شوهرم با خانوادشم نمیتونم خوب باشم یعنی ازشون دوری میکنم شوهرم باعث شده هم اعصابم ضعیف شه هم دوس دارم تنها باشم هم اینکه اعتماد بنفسم صفر شده و حتی وقتی میخوام باکسی حرف بزنم به پته پته میفتم. خانوادشم پشتم نیستن دیگه وقتی ام حرف طلاق میشه میگن خودتون میدونید مادیگه خسته شدیم پسر خودشونم میشناسن

عزیزم دقیقا اونموقع ها که خیانت میکرد من همین حس رو داشتم اما هی خودمو گول میزدم میگفتم محاله دارم اشتباه میکنم که نگو همش درس بوده الانم دقیقا مثل اونموقع ها شدم

امیدوارم اشتباه باشه اما یچیزی ته دلم میگه خیلی درسته حدسم و داره خیانت میکنه فقط ازخدا میخوام دیگه بی حس شم نسبت به خیانتش