2777
2789
عنوان

من یه خوشبخت بدبختم فقط بیایین ببینین کسی مثل من بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست
شما که بچه داری دیگه بچه واسه چیته.مطمئنا هنسرت هم اگر قرار باشه اسپرم اهدایی قبدل کنه خوب بچه شما ه ...

بدبختی یه بار رفتم برای اهدایی نگرفت دوباره باید برم اره خدایی اخلاق خوبه شوهرم هرچی بگم نه نمیگه چقدم طلا لباس برام میخره برا بچم خرید میکنه خودمم همینطور با اینکه مستاجریم مسافرت میریم ولی ناراحت یچمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل دخترت که قابل حله احتمالا تو محیط پر تنش بزرگ شده خب رو بچه تاثیر میزارهمشکل شوهرتم که بیخیال ا ...

اخه نمیشه عزیزم بخاطر خانوادش حرف مردم هزارتا تو خانوادش پشتم حرفه ای داره میتیقه ای داره خرج بچش میکنه خوددمم دوست دارم بچه بیارم باز طعم مادر شدن بچشم بچمم خیلی دوست داره مثلن میگه مامان کی نی نی میاری

تو باید بهش اعتماد بنفس بدی اطرافیان مهم نباشه برات مهم اینه که بهر حال درمان میشه

همش میگن چقد شیطونه چقد عصبیه خانواده شوارم میگن اینقد ایراد گذاشتن که افسرده شدم

اخه نمیشه عزیزم بخاطر خانوادش حرف مردم هزارتا تو خانوادش پشتم حرفه ای داره میتیقه ای داره خرج بچش می ...

حرف مردم چه ارزشی داره

چرا وقتی میدونن پسرخودشون بچه دار نمیشه باز زبونشون درازه

باید از خداشونم باشه بچه شما اونو جای پدرش میدونه

جالبه که پذیرای اسپرم اهدایی هست

اره همکاراش میگن بچه بیا دوست اشنا میگن بچه بیار حتا بار اول رفتم برا اهدایی ناصبح قران میخوند شبا که بگیره مثبت بشه که نشد دوباره باید این همه راه برم تا اصفهان

جالبه که پذیرای اسپرم اهدایی هست

همسرم خییییلی خ به گرچه خودم عصبیم خیییییلی مهربون با اخلاق یعنی هر چی بگم نه نمیگه همش استرس خدایی نکرده میگم نکنه چیریش بشه دارم