1 طلاق گرفتم با یه دختر ۵ ساله 2ازدواج مجدد به یه پسر مجرد3اخلاقش خوب کاری درامدشم بد نیست 4 بچم مشکل گفتار داره حیلی ناراحتم جمله بندیش ضعیفه هصبیه پرخاشگره خجالت میکشم برم مهمانی 5 و از همه مهم تر شوهرم بچه دار نمیشه دکتر جوابش کرده باید برم اهدایی در حالت عادی بچه دار نمیشیم هیییی
شما که بچه داری دیگه بچه واسه چیته.مطمئنا هنسرت هم اگر قرار باشه اسپرم اهدایی قبدل کنه خوب بچه شما ه ...
بدبختی یه بار رفتم برای اهدایی نگرفت دوباره باید برم اره خدایی اخلاق خوبه شوهرم هرچی بگم نه نمیگه چقدم طلا لباس برام میخره برا بچم خرید میکنه خودمم همینطور با اینکه مستاجریم مسافرت میریم ولی ناراحت یچمم
مشکل دخترت که قابل حله احتمالا تو محیط پر تنش بزرگ شده خب رو بچه تاثیر میزارهمشکل شوهرتم که بیخیال ا ...
اخه نمیشه عزیزم بخاطر خانوادش حرف مردم هزارتا تو خانوادش پشتم حرفه ای داره میتیقه ای داره خرج بچش میکنه خوددمم دوست دارم بچه بیارم باز طعم مادر شدن بچشم بچمم خیلی دوست داره مثلن میگه مامان کی نی نی میاری
اره همکاراش میگن بچه بیا دوست اشنا میگن بچه بیار حتا بار اول رفتم برا اهدایی ناصبح قران میخوند شبا که بگیره مثبت بشه که نشد دوباره باید این همه راه برم تا اصفهان