2777
2789
عنوان

خیلی بدِ بدونی شوهرت داره خیانت میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 38424 بازدید | 732 پست

ای داد....

حس ششم زنها همیشه درست میگه 💔

فقط موندم تو که مجردی اون همه قوی، فعال و شجاع بودی الان چرا خودتو باختی

بچه رو بسپار به خدا و برو دنبال زندگیت

تا حالا به این فکر کردی یه روز بیاد و یهو طلاقت بده میخوای چکار کنی؟

تو اون کاربریتم گفتیم اینجام گفتیم اون تو رو نمیخواد از تو متنفر شده چون یکی دیگه رو جایگزینت کرده

استارتر به خودت بیا پا بزار رو احساساتت بچه رو بده بهش و برو از صفر شروع کن توکل کن بخدا

پسرتم بعد یه مدت ببر پیش خودت نگو نمیدن اولاش مقاومت میکنن بعد یه مدت کاری ندارن و میدن ببری دیدم که میگم

کی حوصله داره بچه بزرگ کنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی سخته منم تو دوران نامزدی خیانت دیدم ازش جدا شدم دوباره ازدواج کردم ۹ ساله دوباره ازدواج کردم از شوهره دومن خیانت ندیدم ولی همیشه تو ذهنم برام سوال داشتم مگه من چی کم داشتم آخه اون دختره خیلی زشت بود حتی قبله طلاق ازش پرسیدم بهم چیزی نگفت فقط به صورتم زل زد بد دردیه 😔

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

عزیزم چقدر ناراحت شدم برات ولی عزیزم به خدا توکل کن وامیدت به خدا باشه خود خدا توقرآن گفته که بعدازهرسختی گشایشی است می دونم شرایط سخته ولی این روهم بگم اگه خدا یه در روبه روی بنده اش ببنده ده تا دردیگه به روش بازمی کنه 

این رومطمنم که شوهرت خیر دنیا وآخرت نمی بینه من خودم هم خیلی سختی کشیدم دوتاپسردارم دوتاشون هم مدرسه میرن همیشه با نمره های خیلی خوب وتعریف های معلمشون من روخوشحال وامیدوار می کنن من امید دارم که پسرام درآینده موفق میشن وروزی این روزهای سخت تموم میشه 

سعی کن پسرت روقوی ومثل پدرش تربیت نکنی انشاالله که همه ی مشکلات حل بشه وازخونه ی خودت تایپک بزنی برامون 

سوره ی عصر روزیاد بخون خیلی صبروآرامش میده بهترینها نصیب قلب مهربونت مهربانو🌹🌹❤️

عزیزم چقدر ناراحت شدم برات ولی عزیزم به خدا توکل کن وامیدت به خدا باشه خود خدا توقرآن گفته که بعدازه ...

خواهر گلم چقدر از پستت انرژی خوبی گرفتم درست میگی اگه ایمانمو قوی تر کنم و بخدا نزدیک تر شم دیگه به شوهرم فکر نمیکنم و بود و نبودشم واسم مهم نیس امیدوارم این بی مهری ها و کمبود محبت هارو پسرم یروز با موفقیتش جبران کنه. خدا گل پسراتو حفظ کنه الهی

خدا مردای ظالم و خیانت کارو بی مسئولیت رو لعنت کنه بحق این ماه عزیز

آره خیلی سخته منم تو دوران نامزدی خیانت دیدم ازش جدا شدم دوباره ازدواج کردم ۹ ساله دوباره ازدواج کرد ...

عزیزم انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی دیگه بهش فکر نکن این مردا ارزش فکر کردنم ندارن. خدا لعنتشون کنه فقط

ای داد.... حس ششم زنها همیشه درست میگه 💔 فقط موندم تو که مجردی اون همه قوی، فعال و شجاع بودی الان ...

بخدا پای رفتن ندارم. یبار همه چیم جمع کردم رفتم و آخرم خودم برگشتم و خار شدم. دیگه بیاد بگه طلاقتو میدم منم واسم مهم نیس مهریه ام که ندارم میتونه همین فردا اینکارو کنه اونم لابد منتظره بچه بزرگتر شه و وابستگیش کمتر شه.

خداخودش کمک کنه

بخدا پای رفتن ندارم. یبار همه چیم جمع کردم رفتم و آخرم خودم برگشتم و خار شدم. دیگه بیاد بگه طلاقتو م ...

چی بگم عزیزم چی بگم.....

ولی اینو از منه ۳۷ ساله به یاد داشته باش تو دیگه به این سن برنمیگردی و اون روز افسوس خوردن بی فایدست

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
میدونه زن داره؟

اره بابا حتی عکس منو توگوشی شوهرم دیده بود گفته بود چقدر زشته خودت خیلی سرتری یا ازاخلاقام شوهرم بهش میگفته اونم بیشتر محبت میکرده و خودشو خوب تو دلش جا کرده.خدا از جفتشون نگذره بحق این ماه عزیز بحق دل شکسته ی من که چندین ساله اروم نشده و درد داره😔

اره میترسه منم واسه خودم چندتا دوست پیدا کنم با ۴نفر ارتباط داشته باشم چندتا آدم جدید ببینم. بخدا با ...

الان به حرف من رسیدی.نمیگم خدانکرده با کسی رابطه جنسی داشته باش ولی یکیو واسه درد دلو رفع تنهایی داشته باش وگرنه دق میکنی چون مردیکه چندوقت به زنش دست نزنه دیگه شوهرمحسوب نمیشه الانم خودتم سمتش نرو اون ارزش نداره شوهرمنم خیانت میکنه ولی بامنم همیشه رابطه داره خیلی وقتا ب خیانت فکر کردم  ولی این چیزا تو خون ما نیست عزیزم نمیتونیم 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
چی بگم عزیزم چی بگم..... ولی اینو از منه ۳۷ ساله به یاد داشته باش تو دیگه به این سن برنمیگردی و اون ...

عزیزم دیگه جوونیم واسم مهم نیس وقتی ۳۰ سال از عمرم اینجوری گذشت و خوشی ندیدم این ۷سالم روش مهم پسرمه من آوردمش به این دنیا الان نمیتونم بگم خودم مهم ترم

فقط واسمون دعا کنید تو این شبای عزیز. ۵شنبه شب آرزوهاس

عزیزم دیگه جوونیم واسم مهم نیس وقتی ۳۰ سال از عمرم اینجوری گذشت و خوشی ندیدم این ۷سالم روش مهم پسرمه ...

بخدا همیشه میگم خدایا این دختر نجات بده هر طور که مصلحتش هست

پسرت ۹ سالگی هم میتونی بگیری انگار خودش بخواد میشه اینجا دیدم خانم ها میگن

مرد جماعت همینه دل نبند به برگشت شوهرت به اینکه خونه بگیره زندگی بسازه و...

الان به حرف من رسیدی.نمیگم خدانکرده با کسی رابطه جنسی داشته باش ولی یکیو واسه درد دلو رفع تنهایی داش ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده و انشالله عاقبت بخیر بشی

اتفاقا خیلی دوس دارم همین بلا یروز سر شوهرم بیاد و بفهمه خیانت چقد بده آدم دلش میشکنه اگه یروزم بااون ازدواج کرد

نمیتونستم دوری پسرمو تحمل کنم . بعد ۷سال ازمن میگرفتش پسرمم بمن وابستس خاک برسر من که انقد ضعیف و ب ...

ببین تو پسرتم با جنگو دعوا ازشون میگرفتی شده با جنگ و دعوا وتهدید این مرتیکه که خودش بچه نگهدار نیس مادرش پشتشه .خودت التماس مادرش کن بگو ماه تا ماه بمن دست نمیزنه منم راضی نیستم به زور منو تحمل کنه شاید بره با یکی دیگه خوشبخت بشه ولی تو روقسمت میدم به رقیه ی سه ساله بچه ی منو بهم بدین من میرم دیگه پیدام نمیشه میدون شما هم درعذابین بچه مم در عذابه بیاین این قضیه رو تمومش کنین.پیش همشون بگو من میرم ولی بچه مو بهم بدین اگه گفتن ن شوهرت میخادت بگو هیچ ماه تا ماه ب من دست نمیزنه قشنگ واضح بگو

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بخدا همیشه میگم خدایا این دختر نجات بده هر طور که مصلحتش هست پسرت ۹ سالگی هم میتونی بگیری انگار خود ...

اگه بشه که خیلی عالیه حالا خدارو چه دیدی شاید قانون تا اون موقع عوض شد.اگه خواستم جدا شم اول مچشو میگیرم بعد میرم. قشنگ یروز تعقیبش کنم همه چی روشن میشه

توکل بخدا