2777
2789
عنوان

ختنه پسرا

413 بازدید | 27 پست

سلام لطفا کسانی که مخالفن سرزنش نکنن

الان خیلیا مخالف ختنه پسرا هستن و میگن اکثراقایونی که الان میل جنسی ندارن و زندگی زناشوییشون کم شده به خاطر ختنه هست

و من بابت ختنه پسرم خیلی ناراحت و پشیمونم کاش زودتر میدونستم اینا رو

ضمن اینکه اصلا در قران هم چیزی راجع به ختنه نیومده 

پس چرا بین مسلمونها رواج داره ابنکار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازشروع شد

هوف

الان دیگه کردی،میتونی بزاری سرجاش؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اصلا ربطی به کم شدن میل جنسی نداره اینو قبول ندارم. ختنه هم چیزی بوده که از قدیم الایام بین مسلمونا بوده حالا نمیشه تغییرش داد

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

علی علیه اسلام از پیامبر اکرم نقل میکند:

اِخْتَتَنُوا أَوْلَادَکُمْ یَوْمَ السَّابِعِ؛ فَإِنَّهُ أَطْهَرُ وَ أَسْرَعُ نَباتاً لِلَّحْمِ وَاَرْوَحُ لِلْقَلْبِ؛

فرزندان خود را روز هفتم تولد ختنه کنید؛ زیرا این عمل برای نوزاد پاکیزه تر و در تسریع رشد و نمو جسمانی او مؤثرتر و مایۀ تراوت بیشتر روح اوست.

کنزالعمال- ج 167-ص 436

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

یعنییی چییی این چندش بازیارو خرافاتو کی گفته

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

الان پدرهای ما همه ختنه شدن کجا میل جنسیشون کم بوده همه ۶_۷تا بچه دارن شوهرهای خودمون ختنه شدن دیگه اینو که خودمون میتونیم ببینیم همچین مشکلی ندارن بعد هم مسئله بهداشتش هست بدون ختنه اون مسئله بهداشتش هیچوقت صد در صد نیست،یهودی‌ها هم ختنه میکنن 

مگه شما مفسر قرآنی که هر چیزی رو می خوای از قرآن استنباط کنی

در سوره بقره اومده قران رو به صریح ترین و ساده ترین طریق ممکن فرستاده تا همه حتی بیسواد ترین بفهمن و درک معنی کنن و من اعتقادی به مفسرا و مراجع تقلید ندارم

خب ختنه باید پیش کسی ک دکتره و علمشو داره و اینکه در شرایط بهداشتی انجام بشه و بنظر من ربطی به میل جنسیو این چیزا نداره 

بعضیا بچه هاشونو در اختیار ادمای ناوارد قرار میدن و ختنه سنتی میکنن ک در اون مورد احتمال داره ک مشکلاتی برای بچه پیش بیاد

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
بازشروع شد هوف الان دیگه کردی،میتونی بزاری سرجاش؟!

چرا انقدر عصبانی... من تا حالا در این مورد تایپیکی ندیدم و دوست داشتم نظرات و بدونم تا اگر اشتباه میکنم حداقلانقدر فکر و خیال نکنم