2777
2789
عنوان

ختنه پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 27 پست

عزیزم طبیعیه بعضی چیزا عوارضی هم دارن 

اما باید ببینی ارزشش و داره یا نه 

خیلی بستگی به دکتر داره 

مثل عمل بینیه 🤣 دکتر هم میتونه خوب دربیاره هم بد

اما بازم می ارزه به نظرم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
در سوره بقره اومده قران رو به صریح ترین و ساده ترین طریق ممکن فرستاده تا همه حتی بیسواد ترین بفهمن و ...

الان تو قران کجاش در مورد نمازو احکامش کامل توضیح داده میشه سوره و ایشو اینجا بنویسی یا در مورد اعمال حج کجاش بطور کامل توضیح داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو قران کجاش در مورد نمازو احکامش کامل توضیح داده میشه سوره و ایشو اینجا بنویسی یا در مورد اعما ...

فقط در حد دوسه تا جمله گفته مثل نماز بگذارید یا حج را بجای بیاورید  ولی ممکنه هزاران سوال برای هرکسی پیش بیاد اینحاست که احتیاج هست به کسی که انواعو اقسام علوم رو یاد بگیره تا بتونه از قران احادیث تفسیرش راویان حدیث کتبی که موثق باشن ...بتونه نکات دین اسلام رو ریز به ریز دربیاد وگرنه تو خود قران بیشتر احکام وجود نداره 

عجب!!! پس تکلیف آیات متشابه و آیات محکم چی میشه

من که بعد خواندن قران مشکلی نداشتم در مورد ایات متشابه هم خود خدا در قران گفته که اگر به اشتباه متوجه بشید چه حکمی داره 

دستورات قران خیلی صریح و رسا هستش 

حجاب نماز روزه صله رحم نیکی به پدر مادر ایتام و ...

دوری از دزدی رشوه غیبت افترا دروغ و ...

کل راه سعادت تو انجام همینهاست

فقط در حد دوسه تا جمله گفته مثل نماز بگذارید یا حج را بجای بیاورید  ولی ممکنه هزاران سوال برای ...

خوب همینکارو خودم میکنم نهج البلاغه میخونم یا احادیث خیلی معتبر رو میبینم در کل نظر من اینه با تکیه به عقل و وجدان تصمیم میگیرم

من توکلم بر خدا هست و از خدا میخوام به راست قرارم بده و کمکم کنه بهترین تصمیم رو بگیرم 

حتی مفسراهم تفسیراشون فرق میکنه و ممکن شما اشتباه کنی تو انتخاب مفسر درست یا مرجع تقلید درست پس یعنی مجازات میشی؟

خوب همینکارو خودم میکنم نهج البلاغه میخونم یا احادیث خیلی معتبر رو میبینم در کل نظر من اینه با تکیه ...

اینکه تمامو‌کمال یاد بگیری هم میتونه حزو انتخابات باشه که بشرطو شروط میتونه خیلی هم خوب باشه شروطش ایناست  درحقیقت کسی که اینهمه علوم رو یاد میگیره تا به اون درجه برسه  معمولا به سن بالایی میرسه مثل زبان عربی صرفو نحو کلیه ی کتب احادیث معتبر کتبو علوم مربوط به راویان که کدوماشون راستگو بودن کدوماشون دروغگو کتب تفاسیر مختلف معتبر....اینها اموختنشون سالها طول میکشه و اغلب ماها توانایی اموزشو حفظ اینهمه علوم رو نداریم اینکه تفاسیر باهم تفاوت دارن بیشتر جاهاشون متشابه یا لااقل متضاد نیست و قبل از شروع به نوشتن تفسیر مسلما سالها باید درس بخونن تا به اون درجه برسن تازه اون موقع تعداد چندنفر  از افراد صالح و عالم و با تقوا باید تاییدشون بکنن بنابراین نمیشه گفت فقط با خوندن ساده خودم میتونم احکامو دربیارم همونطور که شما برای درمان بیماریهای سخت محبور به مراجعه به پزشک هستی دین واحکامش که برای زندگی اخروی ما حیاتی هست حتما باید به عالم عادل با تقوا ومورد تایید مراجعه کنیم البته گزینه ی اموزش هم هست طبیعتا از راه و مجراش باید وارد بشی وگرنه ممکنه اشتباهی بکنی که هیچوقت نشه جبرانش کرد 

الان همسرتون خودش ختنه کرده یا نه؟ مشکل یا ناتوانی جنسی داره؟

اول اینکه من نگفتم همه اقایون

دوم اینکه این سوالتون درست نیست چون مربوط به مسائل شخصی هست

سوم اینکه من اینو تو پیج یک دکتر اطفال خیلی خوب تو شهرمون دیدم و کامنتها رو که خوندم اکثر مخالفه اقایون بودن که حتی میگفتن باید در این مورد اطلاع رسانی و اگاه سازی صورت بگیره بیشتر این باعث شد یهو  عذاب وجدان بگیرم خوب اگر مشکلی ندارن چرا باید مخالف باشن حتی یک اقا هم کامنت مثبت نزاشته بودو خانمها هم پنجاه پنجاه بودن 

اینکه تمامو‌کمال یاد بگیری هم میتونه حزو انتخابات باشه که بشرطو شروط میتونه خیلی هم خوب باشه شروطش ا ...

اکثر احکام مربوط به مسایل حق الله هست مثل نماز یا روزه و خداوند اینها رو سخت نگرفته بقیه که کاملا مشخصه مثلا شما بیای افترا بزنی تحت هرشرایطی حرام هست واقعا من چیز خاصی ندیدم که بگم نیاز به مفسر داشتم چون صددرصد اگر اینطور بود خداوند نسل پیامبران رو ادامه میداد

و تو قران هم خوندم نیت مهم یعنی اگر شما بیای بهترین کار دنیا رو هم بکنی اما نیتت چیز بدی باشه اون عمل درست نیست و عکس این قضیه هم هست در کل خداوند ارحم الراحمین هست و دستورات دینی رو کامل و صریح بیان کرده

این نظر من هست و نظر شما هم برام محترم

خوب مثلا در همین مورد ختنه من به شخصی حتی کوچکترین اشاره ای ندیدم در قران

حجاب رو خیلی ها زیر سوال بردن که این هم در قران نیست اما خدا یکبار به حضرت محمد راجع به حجاب اشاره کرده که به همسران خود و زنان مومن بگو خود را بپوشانند که این برایشان از هر چیزی بهتر است خوب یکجا اشاره شده لااقل

در کل دیگه واقعا توکلم به خداست و میخوام کمکم کنه بهترین تصمیم بگیرم

اول اینکه من نگفتم همه اقایون دوم اینکه این سوالتون درست نیست چون مربوط به مسائل شخصی هست سوم اینک ...

حرف شما درسته 

پرشک حاذق ( جراح باشه بهتره) باید اینکار رو انجام بده

نباید به هر دکتر عمومی یا تجربی ای اعتماد کرد 

اگه ختنه اصولی انجام نشه میتونه مشکلاتی که گفتین رو بهمراه داشته باشه.

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …