2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیت چیه؟؟علائمش چیه

زخم والتهاب در روده

علائمش درد وخونریزی از مقعد ،دلپیجه و اسهال مدفوع بلغمی کاهش وزن دلدرد

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
مزالازین  تو هم درگیری؟

آره منم ۳ ساله درگیرم 

من اساکول خارجی مصرف میکنم

مزالازین ایرانی اذیتم میکرد

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
زخم والتهاب در روده علائمش درد وخونریزی از مقعد ،دلپیجه و اسهال مدفوع بلغمی کاهش وزن دلدرد

چنند مدت پیش دخترم اومد با خواهرم میگوی خام خوردن  فرداش افتاد به خونریزی از مقعد 

این ربطی به اون بیماری نداره؟

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آره منم ۳ ساله درگیرم  من اساکول خارجی مصرف میکنم مزالازین ایرانی اذیتم میکرد

یک هفته هست منم آساکول میخورم انگار خارجی اش بهتره

چند ماه یکبار عود داری؟ 

دکتر میگه خوب شدنی نیست

چنند مدت پیش دخترم اومد با خواهرم میگوی خام خوردن  فرداش افتاد به خونریزی از مقعد  این رب ...

نه ربطی نداره 

اون شاید یه باکتری یا انگلی داشته براشون اتفاق افتاده 

سالنونلا تو گوشت های خام و تخم مرغ هست

نه ربطی نداره  اون شاید یه باکتری یا انگلی داشته براشون اتفاق افتاده  سالنونلا تو گوشت ه ...

ممنونم گلم 

خدا تمام بیمارا رو شفا بده بیماری خیلی سخته

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴