2777
2789
یک هفته هست منم آساکول میخورم انگار خارجی اش بهتره چند ماه یکبار عود داری؟  دکتر میگه خوب شدن ...

هروقت استرس و اصطراب یا هیجان زیاد یا بالاو پایین شدن قرص پیش بیاد عود میکنه

آساکول خارجی عوارض خیلی کمتره مزالازین واقعا منو اذیت میکرد

شما چند وقته درگیرید؟؟؟

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور شد مبتلا شدی؟  منم مشکل گوارش نداشتم یه شبه نابود شدم😔

من بعد از یه شوک یا استرس که واقعا ناراحت شدم یک دفعه پیش اومد ده روز نه آب نه غذا 

مثل یه تیکه چوب افتاده بودم تا فهمیدم کولیت دارم

دقیقا روز تولدسه سال پیش فهمیدم

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
برات پیام دوستی فرستادم میای بیشتر درباره اش حرف بزنیم 

باشه حتما

من بعد از یه شوک یا استرس که واقعا ناراحت شدم یک دفعه پیش اومد ده روز نه آب نه غذا  مثل یه تیک ...

یعنی استرس عاملش هست؟ 

دکتر میگه زمینه اش رو داشتی با استرس تشدید شده.  به تو همچین گفتن؟ 

البته من هم استرس داشتم هم با خوردن ترشی موسیر یکدفعه نابود نابود شدم  

یعنی استرس عاملش هست؟  دکتر میگه زمینه اش رو داشتی با استرس تشدید شده.  به تو همچین گفتن؟ ...

کلا استرس تو همه بیماری ها نقش داره و بی تاثیر نیست

من حدود سه سال به خاطر این بیماری و ترس ازش افسردگی گرفته بودم 

هر زمان پیش دکترم ویزیت میشدم در طول یکسال اول ازش سئوال میپرسیدم به من گفت

علتش مشخص نیست نمیدونیم بگیم پرا به این بیماری خودایمتی مبتلا شدی  و حالا هم که مبتلا هستی مثل کسی که فشار خون داره یا دیابت داره باید داروهات رو مصرف کنی تا اتفاق بدی نیوفته