2777
2789

صورتم آب رفته موهامم اینقدر ریخته ک دیگه رسما کچلم فقط چهار تا شوید رو سرم هست اونم بزنم کچل کنم کلاه‌گیس بزارم خیلی دلم میشکنه وقتی تو روم میگن هیچی مو نداری زشته حال ب هم زن یا خیلی لاغری فلان نمیخوامم بی احترامی کنم چون از من بزرگترن وقتی حرفش پیش میاد تو چشمام اشک جمع میشه نمیدونم در جوابش چی بگم خیلی ناراحتم جوری ک ب خودکشی فکر میکنم مگه چ گناهی کردم باید کچل میشدم ریزش موهام درمان نداره همه کار کردم پیجای رها و سوگند هم دیدم فالوشون دارم نه دارو شیمیایی تاثیر داره ن گیاهی

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی به دنیا اومدم همش مریض بودم ن زیبایی دارم ن دندون سالم ن هیکل تنها حسنی ک داشتم خیلی موهام پرپشت و بلند بود ک اونم ریخت کچل شدم هر چی گریه میکنم اروم نمیشم ی ساله ک قرص آسنترا میخورم ی چند وقت اروم شده بودم بهش فکر نمیکردم الان بهم گفتن دوباره یادم اومد

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه چیزی بگو فوش نده ولی بکو به کسی ربطی نداره

اگه موهات خیلیییی بد شده برو درمان کن کلاه گیس خوبم بگیر من اگه آینده کچل شدم این تصمیم و دارم البته موهام نمیریزه اما میگم شاید رفت بالا شدم حوصله ندارم از ته میزنم کلاه گیس میذارم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

دقیقا شرایط تو رو دارم منم لاغرم و موهام به شدت داره میریزه تازه رفتم ازمایش دادم ببینم از چیه خدا به هر دومون کمک کنه انشالله

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

واسه وقتی میگن لاغری بگو در عوض شما حسابی چاق شدی و بدفرم

الان اسکینی مده عزیزم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
از وقتی به دنیا اومدم همش مریض بودم ن زیبایی دارم ن دندون سالم ن هیکل تنها حسنی ک داشتم خیلی موهام پ ...

چرا ریخت موهات

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

پول داری بری مزوتراپی ؟ اونایی که بهت حرف میزنن جوابشون بده هر چی هستی فقط فقط به خودت مربوطه 

مزونراپب واقعا جواب میده؟

نمیشه اینطوری بگم جای مادر من هستن🥲

خب گلم خدا هر کسی رو با یه خصوصیتی آفریده گاها نمیشه دخالت کرد و فقط باید کنار اومد 

هرچند کاش عکس موهات بزاری ما ببینیم

ممکنه مثلا چون قبلاً خیلی پرپشت بوده الان حس می‌کنی کچل شدی 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!