شوهر من معتاد بود این اواخر میخواست بکشمون ومتوجه نمیشد چیکارمیکنه ایقد بچم ترسیده که حاضر نیست یک ساعت باباشو ببینه میگه اگه رفتیم بابا میکشمون چاقو درمیاره😔
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از پزشک بالاتر هاش نتونستن ..اولش تفننی و واسه خوش گذرونی مصرف میکنن بعد روز ب روز مواد جدیدتر جایگزین میکنن..هیچ وقت با کسی که حتی بهش درمورد مواد شک دارید وارد رابطه نشید ...مواد پزشک و میلیاردر نمیشناسه
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
آدم معتاد یه مدت ترک میکنه واسه استراحت ..بعد بازم شروع میکنه
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
نکن اینجوری دختر.. فراموش کردنش دوماه عذاب میخواد ولی ازدواج کردن باش تا آخر عمرت عذابت میده
من ٥ ساله باهاشم يك سال كات بوديم دوباره با التماس برگشت اما از وقتي برگشتم باهاش بي توجهي ميكنه هفته اي يبار خوبه اونم در حد دو سه ساعت بيشتر تحمل نداره حس نداره انگار منم بي حس كرده ....🙂😢