2777
2789
عنوان

جن عاشق

34829 بازدید | 206 پست

بچه ها سلام ، اینا که دارم میگم واقعا برام اتفاق افتاده  و الانم داره میوفته 

لطفا اگه فکر میکنین دروغی در کار هستش نیاین 

دوس داشتم بنویسم اینجا بگم براتون ولی بخاطر کنکور وقت ندارم امروز بیکارم چون حوصله ندارم گفتم بیام  بگم ... 

امیدوارم که درک کنید واقعیت هستش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

گفتی لایک کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله نگین تا فرار نکنه و  بخونیم تاپیکو.

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

من ۱۸ سالمه 

و سال آخر دبیرستانم 

سال اول دبیرستان که بودم عاشق یکی شدم حتی اومدم اینجا تاپیک هم‌زدم ولی یکی دو روز پیش گفتم گزارش بزنید و ترکید .‌

عاشق یکی شدم که خیلی خاطر خواه داشت و آدم هولی هم بودش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

از فامیلامون بودش  بعد یه چند باری دیدمش و خیلی دوسش داشتم .. شب تا صبح فکرم شده بودش و نمیدونستم چیکار کنم . از طرفی توی یه خانواده ی مذهبی بزرگ شدم و کار مشکلی بودش برم بهش بگم دوسش دارم هر چند این اشتباهم کردم و رفتم‌گفتم 

بعد تو اینستا دلو به دریا زدم و رفتم بهش پیام دادم 

اونم گفتش که من رابطه ی جنسی میخوام و اینطور چیزا تو فامیلی و دردسر میشی پس بهتره ک با هم نباشیم 

این منطقه ای که ما زندگی‌می‌کنیم خیلیییی به دعا و جادو اعتقاد شدید دارن و جادوگرا و سید های ماهری داره 

جوری که میگن یکیشون برای یه خرس جادو نوشته و بچه دار شده خرسه