2777
2789

کسایی که با مخالفت خانواده ها ازدواج کردین الان راضی هستین از زندگیتون؟ کسی بهتون تیکه میندازه؟ چرا مخالف بودن؟

راضین و خیلیم دوسش دارن ن تنها خانوادم بلکه کلا فک و فامیلام

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

البته اینو بگم کسی هست تو دلم ولی خانوادم یعنی مامانم فعلا می‌دونه و خوب هم از لحاظ اعتقاد و هم از لحاظ فاصله سنی (اون دوازده ،سیزده سال ازم بزرگتره)اصصصصلا موافق نیست منم فعلا استوپ زدم به کنکورم برسم ببینیم چی میشه بعدش ،،،ولی فعلا میخام با مجردی کف کنم😂🙆

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
خداروشکر. اولش مخالف بودن؟

اره بابا ۳ سال پدرشو دراوردن

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

ما باهم دوست بودیم خانواده ام به خصوص مادرم مخالف بود که دختر باید بالایی ۳۰ ازدواج کنه 

ازدواج دختر زیر ۳۰ قبول نداریم کلا 

ولی الان راضیم اونام راضی هستن از همسرم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️