2777
2789

من بیمه تکمیلی نیروهای مسلح دارم و ۹تا دندونم پر کردنی هست دکترم میگه نامه میدم از بیمه بگیر واقعا بیمه همه هزینه تکمیلی پر کردن رو میده؟

نمیشه یکمم بگم بیشتر بنویسه دکترم هزینه کامپوزیت ها بشه یا نمیشه؟😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بیمه تکمیلی تا سقف مشخصی هزینه بهت بر میگردونه ها حواست باشه برو بین بیمتون سطحش چجوریه و سوال کن بعد برو پر کن 

ما الان بیممون تو شرکت همسرم ۳ تومن میده برای دندون هر نفر سالی ،

در صورتی که یه دندون ۵ تومنه هزینه عصب کشی و پر کردنش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دندان پزشکی شامل بیمه نمیشه مگه اینکه دندان مصنوعی بزاری   

بیمه البرز فکرکنم فقط شامل دندان پزشکی میشه من آتیه سازان دارم دندانم ترمیم کردم ده میلیون وچهارصدبعدآتیه سازان گفت بیمه شامل نمیشه

چه بیمه مکملی دارین من آتیه سازان دارم میگه دندان پزشکی شامل بیمه نمیشه لعنتیا

ایرانه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من هشت دندان عصب کشی کردم پرکردن برام یکی هم روکش کردن بخداهمشوآزادانجام دادن بیمه قبول نکرد

مارم میگم که نفری ۳ تومن !!!

اصلا خیلی کمه 

ما قبلا بیمه داشتیم همشو میداد ولی این بیمه این شرکت سطحش پایینه و حق کمتری بهت پرداخت میکنه