2777
2789

خانوما قبلن  وقتی نامزد بودم شوهرم فیلم میدید دیک خااصه ازدواج کردیم هیچ وقت ندید (۲ساله ازدواج کردیم) 

مدامم گوشیشو چک میکنم چون زیاد بلد نیست کار کنه. خلاصه میدونم ک اصلااا فیلم نمیبینه.

حالا اونسری موقع رابطه بم‌کقت بزار ازت عکس بگیرم گفتمش نه اینا گفت بزار دوس دارم ببینمت تو عکس از قیافمم گرفت خیلی بدم اومد اما چرا اینکارو کرد؟ سزیع هم بم گفت خودت پاکش کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدته تو نمیدونی ما باید بدونیم؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

منم بودم ناراحت میشدم و خوشم نمیومد
بهشون بگین دوست ندارین از مسائل شخصیتون فیلم و عکسی تو گوشیشون باشه
اتفاق خبر نمیکنه که...بهتره این عکس و فیلمای خصوصی رو نداشته باشین...
و مسائل شخصیتون به همون محدوده اتاق ختم بشه
یبار برای همیشه نارضایتیتونو از این بابت بگین
و خیلی هم پیگیر این نباشین که چرا اون شب اینو گفته...فقط بگین که دیگه تکرار نشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

حالا من اول ازدواجم شوهرم اونقدر حساس بود میگفت عکس بی حجاب از خودت نگیر تو گوشی میمونه اگه ازت بدزدن یا گم کنی یا بفروشی😂😂😂😂😂😂😂البته ۱۰سال پیش بود و مثل الان نبود که عکس آدم هزار جا باشه

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا