2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی و اقدام به بارداری

1832 بازدید | 40 پست

سلام میخواستم بدونم با وجود زگیل تناسلی اشکالی نداره اقدام به بارداری کنم ؟

دو دوز واکسنمو زدم دوز سوم مونده از الان شروع کنم یا وایستم بعد دوز سوم 

لطفاً هی نگید از کی زگیل گرفتی و چیشده و چرا میخوایید بچه دار بشید اگه واقعا جواب سوالمو میدونید بگین بهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونیم چقدر پرویی  با وجود زیگیل میخواد بچه‌ دارم بشه جون بچرو به خطر بندازه    

پس اینایی ک باردار هم هستن ولی زگیل دارن صددرصد بچه شون مبتلا میشه ...هه

تو اگه بدونی چند ساله برای یه بچه دارم می‌جنگم اگه بدونی زندگیم داره داغون میشه انقد الکی دهنتو باز نمی‌کردی 

اگه جواب سوالمو نمی‌تونستی بدی پس لطف کن دهنتو بیخودی باز نکن 

زیگیل از کی گرفتی؟ بهتره ازین مرد بچه‌ دار نشی

عزیزدلم زگیل فقط از رابطه جنسی نیست ک از خیلی چیزا میشه 

من انقد فکر کردم در این مورد ک می‌خوام بچه در بشم دیگه 

عزیزدلم زگیل فقط از رابطه جنسی نیست ک از خیلی چیزا میشه  من انقد فکر کردم در این مورد ک می‌خوا ...

به حرف کسی گوش نکن مادر شدن حق طبیعی هر انسانیه تحت نظر دکتر اقدام کن وباردار شو مشگلی پیش نمیاد

عزیزدلم زگیل فقط از رابطه جنسی نیست ک از خیلی چیزا میشه  من انقد فکر کردم در این مورد ک می‌خوا ...

فقط از رابطس اونیم میگن دکترا یه درصد امکان داره از استخر و لیزر و اینا واسه اینه که زندگیا بهم نخوره و بگن اره ما از استخر گرفتیم!!

وگرنه برو خودتو گول بزن 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
به حرف کسی گوش نکن مادر شدن حق طبیعی هر انسانیه تحت نظر دکتر اقدام کن وباردار شو مشگلی پیش نمیاد

بله مادر شدن حق همه‌ست ولی خب می‌دونید چقدر احتمال سرایت به بچه بالاست؟؟؟؟

اول باید درمان بشن بعد اقدام کنن.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…