2777
2789
عنوان

آخ دارم میمیرم از دلتنگیییییییی

777 بازدید | 38 پست

سه روزه قهریم اون هیچ خبری ازم نگرفته منم از اون نگرفتم بابا مردم از دلتننگییییی  دارممممم جون میدمممممم خدااا نگید برو اشتی که نمیتونم تاپیک قبلم بخونید

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باتوجه به تاپیک های قبلت شوهرت خیلی آدم قابل اعتمادی نیست

آره ۳ روزه هیچ خبری ازم نگرفته

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
خواهرت مطلقه هست یا شوهرش فوت شده؟!

شوهرش فوت شده 

میتونم یک راهنمایی کنم،عکس وضعیت خودتون شما رو دقیق راهنمایی کرده،شما دارید به همسرتون فرصت میدید که ...

عزیزم شوهرم همیشه سر هر حرف کوچیکی تا ۴ روز قهر می  کنه و من نذاشتم بیشتر طول بکشه این بار دیگه من نرفتم سمتش

نمیتونی بری مشاوره؟حداقل برای آرامش خودت

نه بخاطر شرایط مالی

من ۴ روزه کات کردم 

کی تموم میشه این حس؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

درکت میکنم عزیزم دلتنگی از وفاداریو عشق میاد خدا به خاطر دل پاکت که پر از وفاست رابطتون رو خوب کنه به حق ۵ تن ال عبا

منم دلتنگم وبیقرارو پریود و بیطاقت ای کاش زودتر یه خبری ازش بشنوم

من ۴ روزه کات کردم  کی تموم میشه این حس؟

طول می کشهههه

درکت میکنم عزیزم دلتنگی از وفاداریو عشق میاد خدا به خاطر دل پاکت که پر از وفاست رابطتون رو خوب کنه ب ...

شوهرته؟؟؟

چرا خبری ازش نداری گلم

ممنون قشنگمم

طول می کشهههه

ننننننننن😭😭✋نمیخوام طول بکشهههههههه

لعنت بهش

بی معرفت

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ننننننننن😭😭✋نمیخوام طول بکشهههههههه لعنت بهش بی معرفت

چرا کات کردی