2777
2789
عنوان

داستان مذهبی شدنم

669 بازدید | 49 پست

بچه ها الان زیاد خودمو مذهبی نمیدونم اما از قبل خیلی بهتر شدم.

قبلا ارایشای غلیظ میکردم همیشه 

ترک نماز کرده بودم به مدت طولانی

یه سری گناه بهشون عادت کرده بودم😔

اعتقاداتم نسبت به اون دنیا داشت از بین میرفت

اصلا و ابدا به یاد خدا نبودم ینی تو سخت ترین قسمت های زندگیم به هربنی بشری رو مینداختم الا خدا😔😔

به شدت اخلاقم تند و پرخاشگر شده بود و با افسردگی دستو پنجه نرم میکردم

اما ته دلم دوست داشتم برگردم ولی فرصتش نمیشد

چندباری که برگشتم اطرافیان مسخرم کردن و بازم مثل قلبم شدم

داستان از اونجایی شروع شد که از همه طرف به بن بست خوردم واقعا

و اتفاقا یه امتحانی داشتیم توی دانشگاه از یه کتاب ۳۰۰صفحه ای ولی امتحانش مجازی بود 

ینی من به هر دری زدم پول بدم به کسی به جای من امتحان بده اصلااا نمیشد 

خلاصه از ترس نمره مجبور شدم تو دو روز بخونمش 

کتاب آن سوی مرگ درمورد تجربه افرادی که مردن و دوباره به این دنیا برگشتن 

وقتی میخوندمش انگار خودم تک تک اون لحظه هارو با عمق وجودم درک میکردم

خیلی روم تاثیر گذاشت از نظر قلبی ولی همچنان هیچ کاری نکردم

هستید بقیشو بزارم ؟ از قبل تایپ کردم

خب که چی 

چند وقت بعدش بازم به اجبار مجبور شدم یه کتاب دیگه بخونم درمورد شهید ابراهیم هادی

اولش برام خیلی مسخره بود اما کم کم خیلی برام معنی پیدا کرد و ملموس تر شد

یه گروه هم توی ایتا داشتم از ماه ها قبل که توش تیک نماز میزدن اما من اصلا بهش سر نمیزدم

خیلی یهویی تصمیم گرفتم اولین نمازو بخونم

و اون گروه خیلی کمکم کرد تا پیوسته بشه

بعد کم کم درمورد جنگی که در غزه هست مطالعه کردم

و در همین حین میرم پیش روانشناس و اونم خیلیییی کمکم کرد

و درمورد عالم ذر و زندگی پس از مرگ مطالعه کردم

خداروشکر الان دارم سعی میکنم یه سری از گناهامو ترک میکنم و نمازامو سعی میکنم بخونم

توکلم به خدا موجب ارامشم شده

خدایا شکرت که منو لایق دونستی برگردونی❤️

خب که چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر🥺❤️

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

آره بزار

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بگو 😍

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

منم سه دقیقه در قیامتو خوندم خیلی روم تاثیر گذاشت 

بهت تبریک میگم واسه انتخابت انشااله همیشه تو راه درست بمونی 

بیشتر ادما خوبن اما فشارای زندگی میکشونه تو راه قهر .اما یه تلنگر میخوایم برگردیم 

کتاب آن سوی مرگ کتاب را برای کدوم عنوان درسی خوندی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چند وقت بعدش بازم به اجبار مجبور شدم یه کتاب دیگه بخونم درمورد شهید ابراهیم هادی اولش برام خیلی مسخ ...

عزیزم 😍 

خوش به سعادتت ❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
چند وقت بعدش بازم به اجبار مجبور شدم یه کتاب دیگه بخونم درمورد شهید ابراهیم هادی اولش برام خیلی مسخ ...

خوشحالم برات انشاالله همیشه در پناه حق باشید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عزیزم کاش یه گروه میزدی هرکی میخاد نماز بخونه و ترک گناه کنه عضو میشد منم دوهفتس خدارو پیداکردم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون