سلام خانما یه راهنمایی میخواستم ازتون میخوام خواهرانه راهنماییم کنید چون نه خواهر دارم نه با مادرم راحتم خیلی.
میخوام بدونم اگر شما شرایط من رو داشتید الان اقدام به بچه دار شدن میکردید یا نه هنوز.
اول یکم از خودمون بگم که بهتر بتونید نظر بدید.
من و همسرم جفتمون ۲۶ سالمونه و ۲ سال و نیمه که عقد کردیم و یک سال هم هست که عروسی گرفتیم. خونه و یه ماشین سواری معمولی داریم. خودم شاغلم شغلم هم دولتیه با درآمد پایین فکر کنم همه بتونید حدس بزنید که چیه. همسرم هم تو یه شرکت کار میکنن درامدشون هم حدود ۱۵ تومن. قسط جهیزیه و ماشین و... زیاد داشتیم که یکی یکی تموم شدن و الان از لحاظ مالی به نظر خودم ثبات داریم پس انداز هم حدود ۹۰ گرم طلا دارم فقط.
همسرم چند وقتیه میگه بچه دار بشیم و وقتشه و من بچه میخوام و به شوخی و جدی زیاد میگه که وقتشه. خودمم بدم نمیاد فقط مشکلم اینه که حس میکنم چیز زیادی از بچه داری نمیدونم حس میکنم باید کلاس های قبل بارداری مربوط به دوران بارداری و شیردهی و تربیت فرزند و.... شرکت کنم همسرم میگه نه کلی آدم بچه دار شدن مگه این کلاسارو شرکت کردن و تو سخت میگیری. همینکه مطالعه داشته باشی و کتاب بخونی راجع به این موضوعات و همزمان که شیرده یا باردار هستی راجبش تحقیق داشته باشی کافیه.
میخوام نظرتون رو بدونم و از تجربیاتتون استفاده کنم
ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید