2777
2789

سلام خانما یه راهنمایی میخواستم ازتون می‌خوام خواهرانه راهنماییم کنید چون نه خواهر دارم نه با مادرم راحتم خیلی.

میخوام بدونم اگر شما شرایط من رو داشتید الان اقدام به بچه دار شدن می‌کردید یا نه هنوز. 

اول یکم از خودمون بگم که بهتر بتونید نظر بدید. 

من و همسرم جفتمون ۲۶ سالمونه و ۲ سال و نیمه که عقد کردیم و یک سال هم هست که عروسی گرفتیم. خونه و یه ماشین سواری معمولی داریم. خودم شاغلم شغلم هم دولتیه با درآمد پایین فکر کنم همه بتونید حدس بزنید که چیه. همسرم هم تو یه شرکت کار میکنن درامدشون هم حدود ۱۵ تومن. قسط جهیزیه و ماشین و... زیاد داشتیم که یکی یکی تموم شدن و الان از لحاظ مالی به نظر خودم ثبات داریم پس انداز هم حدود ۹۰ گرم طلا دارم فقط. 

همسرم چند وقتیه میگه بچه دار بشیم و وقتشه و من بچه میخوام و به شوخی و جدی زیاد میگه که وقتشه. خودمم بدم نمیاد فقط مشکلم اینه که حس میکنم چیز زیادی از بچه داری نمیدونم حس میکنم باید کلاس های قبل بارداری مربوط به دوران بارداری و شیردهی و تربیت فرزند و.... شرکت کنم همسرم میگه نه کلی آدم بچه دار شدن مگه این کلاسارو شرکت کردن و تو سخت میگیری. همینکه مطالعه داشته باشی و کتاب بخونی راجع به این موضوعات و همزمان که شیرده یا باردار هستی راجبش تحقیق داشته باشی کافیه. 

می‌خوام نظرتون رو بدونم و از تجربیاتتون استفاده کنم 

ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید 

اسی بچه داری بی نهایت سخته شیرینیش به کنار بچه های الان با زمان ما فرق دارن بی نهایت باهوش و سرتقن و اصلا حرف نمیخورن😂😂 یکی بگی ده تا بهت برمیگردونن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت درست میگه 

برو پیجای تربیت فرزند.خ چیزا یاد میگیری

ی سری چیزا هم ب مروز تجربش میکنی.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هزارتا کلاس شرکت کنی ولی تو موقعیتش نباشی هیچکدوم به درد نمیخوره

مبارکه بچه دار بشو😁

حق با همسرته با بارداریت کلاس بارداری برو 

با بچه دار شدن کلاس تربیت فرزند برو تا اگر سوالی داشتی بتونی رفع کنی 

الان فقط الکی آرمانی و رویایی میری جلو

اسی بچه داری بی نهایت سخته شیرینیش به کنار بچه های الان با زمان ما فرق دارن بی نهایت باهاوش و سرتقن ...

پسر من دقیقا همینه یکی بگی ۱۰تا جواب میده

روانی شدم از دستش

بخدا الان ک الانه با ۲تا بچه کافیه بابام فقط نگام کنه کلا محو میشم از صفحه روزگار

ولی بچه های الان........

اسی بچه داری بی نهایت سخته شیرینیش به کنار بچه های الان با زمان ما فرق دارن بی نهایت باهاوش و سرتقن ...

این یکی رو خیلی موافقم بچه های الان خیلی باهوشن..زبونشون درازه..دختر چهار ساله من بعضی وقتا کم میارم در مقابلش

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
هزارتا کلاس شرکت کنی ولی تو موقعیتش نباشی هیچکدوم به درد نمیخوره مبارکه بچه دار بشو😁 حق با همسرته ...

خیلی کمالگرام و این نمیذاره تصمیم بگیرم. فکر میکنم باید اطلاعاتم خیلی زیاد باشه از دوران بارداری و شیردهی و تربیت فرزند و...

پسر من دقیقا همینه یکی بگی ۱۰تا جواب میده روانی شدم از دستش بخدا الان ک الانه با ۲تا بچه کافیه باب ...

به خدا منم همینم مامان و بابام چیزی بگن سر بلند نمیکنم 

ولی بچه های من ۴و ۲ساله ان ادمخوارن رسما😂😂😂

دیشب شوهرم داشت تند تند راه میرفت گفتم عزیزم یواش ماهم برسیم پسرم گفت بابا رو اسمون مگه داری پرواز میکنی تند تند میری😂

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حالا شما این شرایطو داری و هنوز نینی نداری 

من از صفر شروع کردم زندگیمو و حامله شدم عاشق بچه ام بودم قدمش بشددددت برام خیر بود همینکه دنیا اومد ۶ ماه طول نکشید هم صاحب خونه شدم هم ماشینمون رو ارتقا دادیم هم شغل همسرم بهتر شد

پسرم همه دین و دنیامه

الهی به حق حضرت محمد المصطفی هر کسی چشم انتظاره بچه هست خدا بهش نظر کنه دامنش سبز بشه