2777
2789
عنوان

اخراجش کردم

1111 بازدید | 48 پست

بچه هایی که دیروز تاپیکمو خوندید بیاید دل داریم بدید. صبح با همسرم رفتیم سرکارش‌ اون خانمی که گفتم هم بود و طبق معمول با همسرم خیلی گرم گرفت ولی جواب سلام منو به زور داد. تاحالا جلو همسرم انقدر ضایع برخورد نکرده بود معمولا جلو اون یکم بهتر بود وقتی درگیر کار بود رفتارهای رو اعصابشو می دیدم نمیدونم امروز سوتی داد یا از قصد بود ولی حس کزدم همسرمم خوشش نیومد

چیکار کرد ؟

کلا آنورمال بود .خوب کاری کردی 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

منم امروز به روش آوردم گفتم خاتم فلانی سلام عرض شد! اینم با یه لحن چندش گفت سلللام😂😂😑😑 دیگه محلش ندادم اومدم سراغ کارای خودم. ولی حواسم به همه بخشا بود چون کلا تو ذهنم بود یکم به کارای داروخانه نظم بدم و کلا یه تغییر اساسی بدم اینم که کلا رو مهمه. دیگه یکم بررسی کردم عملکرد بخشای مختلفو و دیدم این خانم چقدر سوتی داده تو این چند هفته ای که اومده. دیگه صداش کردم بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته خداییش نمیخواستم اخراجش کنم میخواستم تذکر بدم ولی دیدم خیلی پررو تر از این حرفاست وقتی ایرادات کارشو بهش گفتم گفت آقای دکترررر ازم خواستن اینطوری انجام بدم‌. منم گفتم همچین چیزی امکان نداره همسرمو صدا کردم اونم تعجب کرد گفت من کی گفتم و فلان کلی هم عصبی شد سر سوتیایی که داده و نگفته‌. منم همونجا بهش گفتم فردا بیاد واسه تسویه حساب و دیگه نیازی نیست بیاد. 

البته خداییش نمیخواستم اخراجش کنم میخواستم تذکر بدم ولی دیدم خیلی پررو تر از این حرفاست وقتی ایرادات ...

وقتی متاهلی ، به زن جماعت ک کرم می‌ریزه نباید ذحم‌کنی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

تجربه به من ثابت کرده این مسائل باید سریع از ریشه قطع بشن وگرنه مشکلات جدی تری پیش میاد

به نظر من کار درستی کردی

این خانوم هم اگه واقعا کار لازم باشن یاد میکیرن رفتارشونو بهتر کنن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

همه پرسنل تعجب کرده بودن خودمم از حرص دستام میلرزید تاحالا هیچکس همچین رفتاری ازم ندیده بود. همسرمم چیزی نگفت الان نمیدونم عصبانیه که بی اجازه اخراجش کردم یا نه‌. گفت رفتیم خونه درموردش حرف میزنیم حالا من تا شب میمیرم از استرس. ولی خب حداقل این دختر بی ادب دیگه جلو چشمم نیست

همه پرسنل تعجب کرده بودن خودمم از حرص دستام میلرزید تاحالا هیچکس همچین رفتاری ازم ندیده بود. همسرمم ...

استازتر بهترین کار رو کردی 

هیچوقت دلت برا این زن ها و‌دخترای بدبخت بیچاره نسوزه چیک مارمولک بازی های در میارن ک نگو 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️