2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید کمک

464 بازدید | 27 پست

بچه ها تو تاپیکای قبلی گفتم مشکلمو. امروز خیلی فکر کردم تصمیم گرفتم هر چه زودتر این ماجرا رو حل کنم‌. اول میخواستم یکم صبر کنم ولی طبق توصیه ای که بقیه خانما کردن دیگه اگه دختره کرمی بریزه بعدا سخت میشه درستش کرد. الان همسرم خوابیده هنوزم چیزی نگفتم بهش به نظرتون بهش بگم اون اخراجش کنه یا خودم فردا برم و عذرشو بخوام؟ آخه اگه از همسرم بخوام اخراجش کنه باید دلیل بیارم و دوست ندارم بفهمه حساس شدم‌. از طرفی هم نمیدونم کار درستیه بدون اطلاع همسرم اخراجش کنم یا نه. لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت هم عذرشو بخوای و اخراج کنی بازم باید به شوهرت جواب پس بدی

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 

بدون اطلاع شوهرتون اگه اخراج کنید بفهمه عصبی میشه 

خیلی رو راست بهش بگید که از ظاهر و رفتار این خانم خوشتون نمیاد و براش دلایل رو ردیف کنید یا بگید حس خوبی بهتون نمیده اگه گف نه از خودتون مایع بزارید بگید من احساس بدی میگیرم وقتی تو سر کاری و من بهت عتماد دارم ولی ب این دختره ن و بخاطر من و ارزشی ک واسم قائلی اخراجش کن .

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

ولله چی بگیم...زشته شما اخراجش کنید..چون کارمند همسرتونه و ممکنه به غرورش بر بخوره..اگه از همسرتون مطمعن هستید و اعتماد کافی دارید یه مدت بی خیال بشید...شاید خودشون اخراجش کردند.. 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
بدون اطلاع شوهرتون اگه اخراج کنید بفهمه عصبی میشه  خیلی رو راست بهش بگید که از ظاهر و رفتار ای ...

آخه اینطوری یگم ممکنه فکز کنه من دارم خودمو با اون مقایسه میکنم و خوشم نمیاد فکر کنه احساس ضعف کردم

همسرم چند هفته پیش یکی رو استخدام کردن. حس میکنم خیلی خودشو به همسرم نزدیک میکنه و رفتارشم با من خیل ...

حس زودگذره.میگذره.ولی شما اگه اخراجش کنین و بره گناه کنه شما توی گناهش شریک هستین متاسفانه.از خود خدا کمک بخواین.زندگی پر از امتحانای ریزو و درشته.حاج آقا دولابی میگه اگه مشگلی سرراهتون قرار گرفت بدون خدا کارت داره بگو خدایا کارم داشتی؟

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

اگه نکنه چی؟

واقعیتش اینه الان ..دخترهای بی چشم و رو خیلی زیاد شدند..منم محل کارشوهرم که حراست بیمارستانه..واقعا پرشده از هم جنس های بی بندو بار خودمون....

ولی چه میشه کرد؟

اگه اینو اخراج کنه ممکنه بدترش دوباره استخدام بشه بنظرم باهمسرتون صحبت کنید و بگید از پوشش اون خانم خوشتون نمیاد چون در شان یک داروخانه نیست چون مشتری های هیز زیادنند و اینا..... و بگید خانم هایی رو استخدام کنند که پوشش مناسبی دارند اینطوری خیالتون راحتتره..وبه شوهرتون هم توهین نکردید...

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....