2777
2789
عنوان

کیا بانک کار گشا طلا گذاشتن

426 بازدید | 35 پست

من بانک طلا گذاشتم وام گرفتم یک ساله حالا میخوام وامو بدم طلامو پس بگیرم دوماه گذشته میشه؟؟؟؟

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید قسط ها تموم بشه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره میشه من پارسال گذاشتم ۶ مااه بعدش رفتم پس گرفتم

تورو خدا راست میگی دارم از استرس میمیرم من وام یک ساله برداشتم اگه پس ندن رسما بدبخت میشم برشکست میشیم چکمون برگشت میخوره

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
اره میشه من پارسال گذاشتم ۶ مااه بعدش رفتم پس گرفتم

شمام زودتر از موعدش رفتی پس گرفتی؟

میشه یه توضیح بدی؟کدوم بانکا میشه؟چقدر طلا گذاشتی چقدر گرفتی؟تا تسویه طلارو نمیتونی پس بگیری؟

کار گشا گذاشتم پنجاه گرم گذاشتم بیس تومن وام داد ک یکسال دیگه همون موقع ۲۴تومن باید پس بدم طلارو بردارم

میری پول وامی که گرفتی رو میدی طلا رو میدن استرس نداره

اخه من یکساله گذاشتم ۲۰تومن بهم وام دادن یک سال دیگه ۲۴پس بدم طلارو بگیرم من همش دوماهه طلام اونجاس اما الان ب پول طلا احتیاج دارم میخوام ببینم الان بیس تومنشونو بدم طلامو میدن داداشم میگه نمیدن

اره میری یه ساعته کارت تموم میشه نگران نباش

ب خدا اگه اینجور باشه برات صد تا صلوات میفرستم 

۲۰ تومن رو باید پس بدی درصد سودشم ازت میگیره 

عیب نداره دوماهو هر چقد بگیره فقط طلارو بده