2777
2789

چقدر این فامیلای ما حسودننننن چقدرررررر 

جریانش طولانیه چیزی نمیگم...اینا هیچیم ندارن ولی کلی قیافه و اداو اصول... 

حتی کمکم نمیکنن جایی که از دستشون برمیاد...اینا فامیل نیستن بیشتر شبیه دشمنن 

بدجوری به کارما معتقدم و به شدت اون روزیو میبینم که جاهامون عوض شده...اونوقت نوبت ماهم میشه 

صرفا بابت خالی کردن ذهن

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان به جای خوبی رسیدم وادم حسابشون نمیکنم 👌

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
قیافه حرف ناپسند منت اینا خیلی بده خیلی اما کمک نمیشه توقع داشت بنظرم

اخه از دستشون برمیاد و دریغ میکنن...کمک کردنشونم نه چیزی ازشون کم میکنه نه اضافه...فقط معرفتشون مشخص میشه

منم الان به جای خوبی رسیدم وادم حسابشون نمیکنم 👌

ای جااان  امیدوارم از اینم بالاتر بری...حس خوبیه

شمارو دیدم چندجا فک کنم...پشت کنکوری بودین؟ 

ای جااان    امیدوارم از اینم بالاتر بری...حس خوبیه شمارو دیدم چندجا فک کنم...پشت کنکوری ب ...

اره عزیزم 

به توام پیشنهاد میکنم فقط پیشرفت کنی چشم دشمنات کور بشه😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
تو که میگی هیچی ندارن پس جاتون عوض شه باز هیچی ندارین

من منظورم چی بود شما چی برداشت کردین 

منظور اینه به موقعیتی برسم مثل خودشون وقتی کمکی از دستم برمیاد وقتی پای معرفت وسطه مثل خودشون ادم حسابشون نکنم 

شعور و عقلم چیزیه که بعضیا ندارن حتما نباید مادی باشه

اره عزیزم  به توام پیشنهاد میکنم فقط پیشرفت کنی چشم دشمنات کور بشه😂

میتونین خللاصه وار بگین چقدر خوندین براش؟ پایه قوی داشتین یا از صفر شروع کردین؟

میتونین خللاصه وار بگین چقدر خوندین براش؟ پایه قوی داشتین یا از صفر شروع کردین؟

من انسانی بودم از دهم تست میزدم ولی کم تابستون یازدهم ازمون ثبت نام کردم.سال اول کنکور ،فرهنگیان قبول شدم مصاحبه رفتم ولی رتبم نخورد سال دوم تا دی ازمون ثبت نام کردم بعد اون ازمون افلاین میدادم.کلاسی نرفتم مشاور هم نداشتم

بهترین راه اینه از بقیه انتظار نداشته باشی تا در ارامش زندگی کنی

انتظار مهم نیست مهم اینه جوری رفتار میشه که از صدتا دشمنم برنمیاد...البته ادم از غریبه انتظار داشته باشه بهتره تا فامیل و دوست و اشنا

دعا کن وقتی به جایی رسیدی خدا ظرفیت را اندازه اون توان مالی یا شغلی بالا ببره، دعا نکن به جایی رسیدی برا دیگران خودت را بگیری و دستشون را نگیری، 

دانی که چرا خدا داده به تو دو دست، 

من دانم که اندر آن سری هست 

با یک دست به کار خود پردازی 

با دست دگر ز دیگران گیری دست

خدا ایشالا اول بهت ظرفیت بده، بعد به یه جایی برسونه