2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

137 بازدید | 9 پست

با دوست صمیمیم قهریم البته اون قهر کرد من یچیزی گفتم ولی از سر ناراحتی بود نه توهینی کردم نه بی ادبیی ولی انگار بهش برخورد و قهرکرد دوبار پیام دادم سین زد جوابمو نداد هایلایت استوریمون هم پاک کرد منم بهم برخورد چتمونو دوطرفه پاک کردم الان بعد ۱۰روز تو فکرشم باز بهش پیام بدم نظرتون چیه؟اخه هیچکدوممون جز هم دوستی نداریم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

چند روز پیش زنگ زدم دوستم میگفت حوصله نداره

دیروز خودش زنگ زد

خیلی مودیم هردو

زنگ بزن بگیر ب شوخی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش زنگ زدم دوستم میگفت حوصله نداره دیروز خودش زنگ زد خیلی مودیم هردو زنگ بزن بگیر ب شوخی

ازش ناراحتم...

سر یه حرف که حق با من هم بود زد انقد قهر کرد 

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
ازش ناراحتم... سر یه حرف که حق با من هم بود زد انقد قهر کرد 

خب هیچ

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دوستیمون هم نمیخام خراب شه نمیدونم چیکارکنم

دوستی ای‌ که پایش محکم باشه خراب نمیشه