2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

640 بازدید | 36 پست

خونواده شوهرم از خواهرشوهرو برادرشوهروپدرو مادرشوهر همشون اذییتم میکنن دخالت میکنن نمیذارن زندگیمونو بکنیم مادرشوهرم مدام میخواد شوهرم رو وادارکنه منو کتک بزنه بچه هاش همینجور بامن خیلی بدن خسته شدم  دیگه دیوونه شدم چقدداروهای عصاب بخورم ازجلو باهام خوبن به ظاهر از پشت سر خنجر که چه عرض کنم قمه میزنن زندگیم خون شده افسرده شدم ازدستشون نمیدونم چرا خدا جوابشونونمیده پیششون زندگی میکنم مدام غرمیزنن و بحث میکنن وقتی کارشون پیش نمیره میرن پشت سرم به شوهرم حرف میزنن  

دلم سوخت الهی خدا به زندگیت نگاه کنه🥲

الهی  واسم دعاکن خسته شدم سر چیزای الکی بحث درست میکنن من دیگه توانایی ندارم مدام جیغ و داد و بحث   اصلانمیکشم دیگه اخه ادم انقدرشرور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی   واسم دعاکن خسته شدم سر چیزای الکی بحث درست میکنن من دیگه توانایی ندارم مدام جیغ و داد و ...

توانایی مالی دارید خونتون و‌جابه جا کنید ،،ولی با چیزایی که خوندم‌بعید می‌دونم بزارن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
توانایی مالی دارید خونتون و‌جابه جا کنید ،،ولی با چیزایی که خوندم‌بعید می‌دونم بزارن 

اره وضع مالیمون خوبه که خونه بخریم یابریم مستاجری ولی نمیذارن میخواد فقط بفهمه و بدونه که من چی میخورم چی میخرم چی میپوشم چیکارمیکنم کی میخوابم کی بیدارمیشم و......فقط میخواد سراز کارمن دربیاره و من رو زیرنظرداشته باشه هرجاهم که میخوام برم باید به همشون توضیح بدم که کجامیرم چرامیرم و کی برمیگردم مثل زندان میمونه این خراب شده  

خدا نگذره ..مشکل از شوهر بچه ننته تامام اونا هیچ کارن وقتی شوهرت حمایتت نمیکنه هیچی نمیگه گوش به زنگ ...

ازهمون اول شوهرم خودشو من رو و زندگیمونو داد به دست مادرش دیگه هم کاری نمیتونیم بکنیم حتی یه تفریح یا مسافرت هم نمیذاره ما بریم

اره وضع مالیمون خوبه که خونه بخریم یابریم مستاجری ولی نمیذارن میخواد فقط بفهمه و بدونه که من چی میخو ...

ببین حرف اول و آخر و شوهرت میزنه ،با سیاست و مهربون باهاش صحبت کن که حداقل یکم دور بشید اون موقع مشکلات کمتر میشه ،،فقط شوهرتو و راضی کن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ازهمون اول شوهرم خودشو من رو و زندگیمونو داد به دست مادرش دیگه هم کاری نمیتونیم بکنیم حتی یه تفریح ی ...

یه پست گذاشتم جوابشو اینجا گرفتم ،،ببین بگو من ازدواج‌کردیم که مستقل باشم زندگی دونفره و عاشقانه رو تجربه کنم ،،بگو‌ شاید بخوام داخل خونه خودم هر جور دلم خواست بگردم ،،اینجوری که نمیشه حس میکنم تو زندانم‌که مدام زیر ذربینم هر موقع زمان و مناسب دیدی بگو‌اینقدر بگو تا ملکه ی ذهنش بشه خیلی حرفا هست که میتونی بزنی دلشون بدست بیاری که‌حرفتو‌گوش کنه 

یه پست گذاشتم جوابشو اینجا گرفتم ،،ببین بگو من ازدواج‌کردیم که مستقل باشم زندگی دونفره و عاشقانه رو ...

هشت ساله دارم توگوشش وز وز میکنم پیام میدم به خوبی میگم باگریه میگم باخنده میگم من اصلا هیچی اززندگی زناشویی نفهمیدم 

عزیزم☹️چرا زن گرفته بچه ننه میرفت میشست پیشه ننه ش .

اگه یچیزی شوهرم برام خرید غوغا به پامیکنه که چرابرامنم نخریدی وواسه خواهرت یا چرا کلا خریدی.....حتما باید جفتش رو واسه خودش بخره شده زن دوم شوهرم  هوو