الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توانایی مالی دارید خونتون وجابه جا کنید ،،ولی با چیزایی که خوندمبعید میدونم بزارن
اره وضع مالیمون خوبه که خونه بخریم یابریم مستاجری ولی نمیذارن میخواد فقط بفهمه و بدونه که من چی میخورم چی میخرم چی میپوشم چیکارمیکنم کی میخوابم کی بیدارمیشم و......فقط میخواد سراز کارمن دربیاره و من رو زیرنظرداشته باشه هرجاهم که میخوام برم باید به همشون توضیح بدم که کجامیرم چرامیرم و کی برمیگردم مثل زندان میمونه این خراب شده
ازهمون اول شوهرم خودشو من رو و زندگیمونو داد به دست مادرش دیگه هم کاری نمیتونیم بکنیم حتی یه تفریح ی ...
یه پست گذاشتم جوابشو اینجا گرفتم ،،ببین بگو من ازدواجکردیم که مستقل باشم زندگی دونفره و عاشقانه رو تجربه کنم ،،بگو شاید بخوام داخل خونه خودم هر جور دلم خواست بگردم ،،اینجوری که نمیشه حس میکنم تو زندانمکه مدام زیر ذربینم هر موقع زمان و مناسب دیدی بگواینقدر بگو تا ملکه ی ذهنش بشه خیلی حرفا هست که میتونی بزنی دلشون بدست بیاری کهحرفتوگوش کنه
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»