2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 36 پست
عزیزم☹️چرا زن گرفته بچه ننه میرفت میشست پیشه ننه ش .

مادرش سواستفاده میکنه من که جوابشونمیدم بلاهایی که به سرم اوورده و هرجا نشسته پشتم بدگفته ولی واگذارش میکنم به همین اذان و خدا......مادرشوهرم خدارو بالاسرش نمیبینه برا مریضی هاش من باید برم مواظبش باشم ولی وقتی حالش خوبه منو مثل کهنه پرت میکنه دور همه اینا بدرک کاش پاشواززندگیم میکشیدبیرون 

اگه یچیزی شوهرم برام خرید غوغا به پامیکنه که چرابرامنم نخریدی وواسه خواهرت یا چرا کلا خریدی.....حتما ...

جان دلم☹️بدم اومد از اون شوهرت که به مادرش رو داده به مادرش باید یاد بده هرکس جای خودش عزیزه ..مادرو به عنوانه کسی که منو بدنیا اورده بزرگ کرده وزن خونم کسیه که سرمون رو یه بالش میزاریم گریه ها وخنده هامون دعواهامون ..نتونسته اینو بفهمونه به مادرش...این میشه مشکل بزرگ ..خورد شدنتو نمیبینه قرص خوردناتو نمیبینه ولی اگه مادرش قرص بخوره ابو براش میبره لوس میکنه خودشو کسی به مادرم حرف نزنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وضع مالیمون خوبه که خونه بخریم یابریم مستاجری ولی نمیذارن میخواد فقط بفهمه و بدونه که من چی میخو ...

وااااااای وااااای 

من دوازده سال طبقه پایین مادر شوهر بودم

داغون شدم 

هیچی از اعصاب و روان برام نمونده

اگر جایی میرفتم

اگر چیزی میخریدم 

تا مدت ها جنگ اعصاب داشتم

من که نمیگذرم

خانه شماره 12 میدان گریمولد
جان دلم☹️بدم اومد از اون شوهرت که به مادرش رو داده به مادرش باید یاد بده هرکس جای خودش عزیزه ..مادرو ...

هفت تا قرص صبح میخورم پنج تا شب فقط ازخدامیخوام جوابشونو بده......شوهرم میگه من فرقی بین تو و مادرم نمیذارم هردوتون رومیخوام ولی مادرش میگه به زن نباید بهابدی بایدکتک بزنی واذییتش کنی تابفهمه دنیا دست ماست  اصلا انگار برده آووردن فقط واسم دعاکنید که من و شوهرم و بچم از دستشون نجات پیداکنیم هیچ جا نمیذاره برم تازه طلبکارهم هست که چرا میره خونه مادرش چرااجازه میدی بره بایدبشینه توخونش میگم این خونه نیست جهنمه زندان زاویراست

مادرشوهرمنم همینجوری بود اخرش شوهرم فوت شد اونم بیوه شد 

خدابیامرزتش  نمیدونم چرا وقتی عروس میارن فکرمیکنن دشمن جون اووردن خب عروس نیارین نه خودتونو خون دل کنین نه دخترمردم رو به خاک سیاه بنشونین

وااااااای وااااای  من دوازده سال طبقه پایین مادر شوهر بودم داغون شدم  هیچی از اعصاب و ر ...

نه من تو یه حیاط باهاشون زندگی میکنم شرایط زندگیمم اصلا درست نیست یعنی رفاه ندارم زجرمیکشم ولی به فکرخودشونن من نمیگذرم چون بهشون بدی نکردم از جونم مایه گذاشتم براشون از یه دختر بیشتربراش دختری کردم ولی دستمزدمو بدداد  خیلی پست هستن خداجوابشونو بده خدا بزنتشون به زمین گرم

خدابیامرزتش    نمیدونم چرا وقتی عروس میارن فکرمیکنن دشمن جون اووردن خب عروس نیارین نه خودت ...

ممنون عزیزم ،سعی کن ازاونجا بری بانذر ولی شوهرت ب هیچ وجهی تنهانذار حتی اگ بی احترامی هم کردن یاشوهرت بجونت انداختن 

نه من تو یه حیاط باهاشون زندگی میکنم شرایط زندگیمم اصلا درست نیست یعنی رفاه ندارم زجرمیکشم ولی به فک ...

اخی عزیزم

خدا کمکت کنه 

میفهمم چی میگی

منم از دختر بیشتر برای مادر شوهرم بودم

ولی حیف...

خانه شماره 12 میدان گریمولد
ممنون عزیزم ،سعی کن ازاونجا بری بانذر ولی شوهرت ب هیچ وجهی تنهانذار حتی اگ بی احترامی هم کردن یاشوهر ...

نه من شوهرم رو دوست دارم اوایل که هی بهش میگفتن اذییتش کن خیلی اذییتم میکردولی الان نه منم خیلی دوستش دارم اونم منودوستداره ولی مادرش چشم نداره ببینه وقتی مامیگیم و میخندیم به جای اینکه همراهی کنه و بخنده بغ میکنه یاخودشو میزنه به خواب ولی اگه شوهرم باهام دعواکنه ذوق زده میشه و بنزین میریزه رو اتش به جای اینکه اب بریزه و دعوا رو خاتمه بده بدترش میکنه نمیدونم تاکجامیخاد پیش بره

هفت تا قرص صبح میخورم پنج تا شب فقط ازخدامیخوام جوابشونو بده......شوهرم میگه من فرقی بین تو و مادرم ...

عزیزم 🥺خدا نگذره ازشون بگو غلط اضافی نکن کی گفته زنو باید بزنی ننه ت گفته حتما بابات ننه تو میزده که شده این ...بگو تازه گفتن مردو باید بکوبونیش سر جاش سرش گیج نره بگه من چه چیزی هستم پروشه..باید به مرد نون نداد خودش بلند شه غذا درست کنه تا بفهمه زن یعنی چی..خدا انشالله خودش راه و باز کنه از این بی شخصیتا خلاص شی نفس راحت بکشی ..ای خیر نبینن