2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 36 پست
هشت ساله دارم توگوشش وز وز میکنم پیام میدم به خوبی میگم باگریه میگم باخنده میگم من اصلا هیچی اززندگی ...

میفهمم چی میگی ،،زندگی وقتی عذاب آور باشه تحملش هم سخت میشه، ساعتها دیر میگذره ،،گلم خودتو‌ناراحت نکن برات ارزو‌میکنم همه چی درست بشه ،،،ببین یه چیزی یادم اومد داخل همین نی نی سایت یاد گرفتم نمی‌دونم اون تاپیک و دیدی یا نه ؟؟ دقیقا همین مشکل شما رو یه خانم دیگه داشت و کارش حل شده بود اینقدر خوشحال بود که تاپیک زده بود ؟؟ کاری که انجام داده بود اینه چهل روز روزی سه بار مزمل و یک بار هم سوره یاسین و‌بخون داخل سوره یاسین کلمات مبین هست هر موقع بهش رسیدی فوت میکنی به یه مقدار آب تموم‌که شد با اون آب چای یا شربت درست کن بده بخوره ،،ولی خودت نخور ،،با همین کار شوهرش خونه رو جدا کرده بود ،،دورترین منطقه خونه گرفته بود و می‌گفت که هر کاری هم بدون مشورت من انحام‌نمیده ،به نظرم انجام بده انشاالله که شما هم جواب بگیری و به‌خواستت برسی ،،،ببخشید طولانی شد ولی کاری که از دستم برمیومد 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
عزیزم 🥺خدا نگذره ازشون بگو غلط اضافی نکن کی گفته زنو باید بزنی ننه ت گفته حتما بابات ننه تو میزده ک ...

مادرشوهرم خودش شوهرشو بااینکه پیر میزنه  دخترش هم سوار شوهرش ولی من بدبخت توسری خور ایناشدم فقط واسم دعاکنید نجات پیداکنم بخدا حال روحیم خیلی خرابه داغون شدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی ،،زندگی وقتی عذاب آور باشه تحملش هم سخت میشه، ساعتها دیر میگذره ،،گلم خودتو‌ناراحت نک ...

ببین چند تا دعا گرفتم باهزینه های بالا خب بعدشوهرم تا قولنامه کردن خونه هم میرفت نمیدونم چی میشد و مادرشوهرم چیکارمیکرد کی شوهرم قید خونه رو میزد نمیدونم مادرشوهرم سحر و جادومیکنه چیکارمیکنه که به هردری میزنم اون در به رو بسته است

میفهمم چی میگی ،،زندگی وقتی عذاب آور باشه تحملش هم سخت میشه، ساعتها دیر میگذره ،،گلم خودتو‌ناراحت نک ...

بازم ممنونم ازت که بهم پیشنهاددادی انجامش میدم انقد گرفتاری دارم و ناامیدم  

ببین چند تا دعا گرفتم باهزینه های بالا خب بعدشوهرم تا قولنامه کردن خونه هم میرفت نمیدونم چی میشد و م ...

متوجه شدم ،،اصلا مهم نیست که مادر شوهرت چیکار می‌کنه ،،برا همین اون مطلب و گذاشتم چون موقعیت مشابه شما دقیقا جواب گرفته بودن ،ببین اصلا کار سختی نیست وقتی هم ازت نمیگیره،،،به این فکر کن با این کار ،،،کار مادر شوهرت هم خنثی میشه ،،امتحان کن چون یادمه خانمه می‌گفت خیلی تاثیر داشته ،،،انشاالله شما هم جواب میگیری 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
بازم ممنونم ازت که بهم پیشنهاددادی انجامش میدم انقد گرفتاری دارم و ناامیدم    

توکل کن ،،خدا بزرگه انشاالله که درست میشه همه چی ،🌹🌹🌹🌹