2777
2789

هر وقت تاپیکارو باز میکنم،میبینم یه زن داره میناله،فک میکردم فقط منم که اسیر شدم،اما میفهمم که اینطور نیست،یکی شوهرش،یکی برادرش،یکی پسرش،یکی پدرش.،هرکی یه مدل داره از سمت مردا اذیت میشه.چرا انقد زن ستیزی؟ما ادم نیستیم؟جامعه ما اینجوریه؟یا کلا خدا مارو افریده عذاب بکشیم،کاش میشد ب مردا گفت تو زاده یک زنی،یه زن تورو،تو وجودش شکل داده چطور میتونی به موجودی که باعث کامل شدن خلقتت بشه ظلم کنی؟!

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون جو اینجا منفی 

چون همه در حال نالیدنن

من ک به شخصه با همه مشکلاتی ک دارم تا جایی ک بتونم سعی میکنم

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بعصی وقت ها میگم کاش یه شهر بسازن فقط بگن زن ها میتونن اونجا زندگی کنن، تا هر زنی دوست داشت راحت فرار کنه بره اون شهر زندگی کنه برا خودش

لامصب اینقد جامعه خرابه که اگه پشتیبان نداشته باشی نمیتونی از دستشون فرارم کنی

کجا بری اخه

اکترا اینجا میگن پشتیبان ندارن مجبورن با این مردهای نفهم بسازن

چون اگه تاپیک خوشی و خوشبختی بزنی حمله میکنن بهت 

تا بهت ثابت نکنن بدبختی و شوهرت خیانتکار ولت نمیکنن

بیخیال

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خيلي مردا درست تربيت نميشن توسط مادرا و پدران زن ستيز ، زن تو فزهنگ غالب ما متاسفانه جنس پايينتر محس ...

کاملا موافقم.مث یه وسیله به زن نگاه میشه.انگار کل آفرینش برای مرد خلق شده.الان من ب هزارو یک دلیل که منطقیه دلم میخواد جدا شم.ولی تا طلاق نده نمیتونم رفتن رو انتخاب کنم.چون همه چی دست مررررده،ای مرده شورررر  

این جانِ اولی نبود که کندم🖤