2777
2789
عنوان

بینی گوشتی برمیگرده؟

4773 بازدید | 31 پست

خانمامن بینیموترمیم کردم گوشتی بود دکتر بیشعورم بهم نگفت ک تغیبرنمیکنی،خیلی شبیه بینی قبلم شده الان،امکان داره به مرور همون‌جوری بشه مثل قبل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک پولم امادست و سه چهار بار مشاوره شدم و همه گفتن بینی گوشتی ب حالت اول برمیگرده 

خواهرزاده من تازه چندماهه بینیش عمل کرده گوشتی بود الان خوب شده فعلا نمیدونم برگرده یا نه اما دکترش گفته تا شش سال نباید باردار بشی

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
با عرض تاسف باید بگم بله 

ببخشید یسوال دیگه،بینی قبل عملم پهنتربود الان یه کوچولو جمع وحورترشده،بازم امکان داره به مرور پهن بشه،چون عکسهای الانموباعمل قبلیم مقایسه میکنم اوایل عمل قبلیم همینجوری بود به مرور پهنترهم شد