2777
2789
عنوان

بینی گوشتی برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سوراخ ها که درست میشه مل منم تا به تا بود درس شد

در کل قبلیم بهتربود،بیشعور اینو اومد فقط افتادگیشودرست کرد بمن گفت کامل تغییر فرم میدم برات،الان میگم کاش مثل قبل افتاده بشه همون بینی قبلم بشه نخواستم،اومد پره هاشم جمع کرد که بگه یه تغییردادم توش همون پره های بزرگ خودم بهتربودن،گول حرفاشوخوردم

نه حتی چسبم گفت یماه بزن

چطور؟ 🤔

دوست منم ترمیم کرده الان سه ماهه داره چسب میزنه... خودمم 40 روزه عمل کردم دماغمم گوشتی بود تیغشو باریکتر کرده نوکش خیلی گندس هنوز... دکتر گفت هر روز روزی چندین بار دوطرف استخونه بینیتو محکم به سمت داخل فشار بده (فیلم ماساژ تو گوگل هست) میگفت بعد عمل استخون بینی تمایل داره باز و پهن بشه میگفت با ماساژ جلوی اینکارو میگیرین تا دو سه ماه باید انجام بشه... حتما فیلمشو ببین و انجام بده... واسه منم دعا کن دماغم خوب بشه حس میکنم تغییر نکردم😭😭

در کل قبلیم بهتربود،بیشعور اینو اومد فقط افتادگیشودرست کرد بمن گفت کامل تغییر فرم میدم برات،الان میگ ...

دکتر منم گفت 70 درصد الی 80 درصد تغییر میکنی ولی کو؟ فقط اینهمه بدبختی کشیدم... الان همه میگن مثلا عمل کرد😭😭😭