2777
2789

الان فهمیدم که اونجا میگن همه لباسهاتو در بیار و لباس بیمارستان بپوش ولی من معذرت میخوام عادت ماهیانه هستم 😓 میشه لباس زیرشو در نیارم 😶؟؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه مبارکههه ولی اخه واسه عمل بینی ک نباید پریود باشی چجوری پریودی میری عمل

واقعااااا؟؟؟ اما چیزی بهم نگفتن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اره عمل بینی نباید پریود بشی 

😥😥😰😰😰😰😰 واقعاااا 

کاش بهشون نگم

وای  چکار کنم ؟. 

پس چرا بهم نگفتن 😩

الان خودتو ننداز تو فکر اگه پریود بودی عمل نمیکردن که بهت از قبل میگفتن الکی تایم و وقت دکتر و بیمارستان سوخت نره اونجا هم رفتی بهت میگن چکار کنی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ب من ک گفتن باید پریود نباشی  چجوری میخوان عملت کنن؟

به من هیچی نگفتن در این رابطه ، صدتا سوال کرد منشی ها ولی این توش نبود 

😥 میشه بهشون نگم ؟؟ 

وای چکار کنم ؟