2777
2789
عنوان

بچه ها ۲ ساعت دیگه باید برم برای عمل بینی ولی …😥

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 25 پست
😥😥😰😰😰😰😰 واقعاااا  کاش بهشون نگم وای  چکار کنم ؟.  پس چرا بهم نگفتن 😩

حین تشکیل پرونده بایدبپرسن

نگی چیه دختر اگه خدای نکرده اتفاقی برات بیفته چی ؟عمل سرپایی ک نیس

به من هیچی نگفتن در این رابطه ، صدتا سوال کرد منشی ها ولی این توش نبود  😥 میشه بهشون نگم ؟؟&n ...

ن عزیزم حتما بگو دوسه ساعت بیهوشی اگه خدای نکرده اتفاقی بیوفته چی 

حتما بگو

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش‌ منم یک ماه‌‌ پیش جراحی کردم و پریود بودم 

شور ت یه بار‌ مصرف بهت میدن نوارتو بزاری توش

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
واقعااااا؟؟؟ اما چیزی بهم نگفتن 

اره عزیزم منم عمل انجام دادم ولی دکتر گفته بود پریودنباید باشین حالا روزای اخر ک لک میشه شاید موردی نباشه ولی اولاش خون ریزی داره تودماغم ک خون از دست میدی یکم خطرناکه فکنم

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
الان خودتو ننداز تو فکر اگه پریود بودی عمل نمیکردن که بهت از قبل میگفتن الکی تایم و وقت دکتر و بیمار ...

خدا کنه 

یهو استرس گرفتم 🙁 

البته ۴ روز گذشته و زیاد نیست ولی خوب نمیتونم نوار نزارم 

اصلا به نظرت بهشون بگم یا نه ؟؟؟

اونا که لختن نمیکنن؟؟؟ 

اصلا این بهونه ای شد که تله بزارم ببینم میفهمن یا نه 😁

تا حالا اتاق عمل نرفتم و بیهوش نشدم 

الانم بیشترین استرشم اینه که اون همه آدم اونجا میخوان بیهوشم کنن بلا ملا سرم نیارن 😓😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
نگران نباش‌ منم یک ماه‌‌ پیش جراحی کردم و پریود بودم  شور ت یه بار‌ مصرف بهت میدن نوارتو ...

واقعااا؟ 

وای الهی شکر که گفتی 

اخه منشی تا قرص ال دی و سرما خوردگی از ۱ ماه پیش هم ازم پرسید ولی اصلا این مورد نگفت 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خدا کنه  یهو استرس گرفتم 🙁  البته ۴ روز گذشته و زیاد نیست ولی خوب نمیتونم نوار نزارم&nb ...

الاهی بگردم تو هم مث منی منم بیخوشی اولم بینی م بود همین فکرا رو میکردم😁😁😁تازه من با مخالفت خانواده رفتم اتاق عمل هعی زنگ میزدن نرو نرو بیشتر دلمو خالی میکردن😁

اصلا حرص نخور نگرانم نباش به پرستارا بگو فکر میکنم میگن اشکال نداره و‌ بری راحت میگن لباس هیچی تنش نباشه مریض که اگه اقدام اورژانسی خواستن بکنن سریع بتونن وارد عمل شن بیشترم لختی سینه مد نظره که بشه سی پی ار کرد که تو عمل بینی فک نکنم تاحالا نیاز شده باشه😁

برو اصلا حرص نخور خوشگل کن و بیا به هیچی فکر نکن

برو یه سوره قران بخون از نتیجه راضی باشی همین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الاهی بگردم تو هم مث منی منم بیخوشی اولم بینی م بود همین فکرا رو میکردم😁😁😁تازه من با مخالفت خانوا ...

الهی امین 

فدات که آنقدر مهربونی 

ایشاله همه چی خوب پیش بره 

منم ۲۲ سال از زمانی که میخواستم عمل کنم و خانواده مخالفت سخت کردن گذشته ، از دیشب همش دارم به این فکر میکنم که همه چیز همون موقعی که آدم میخواد قشنگه و لذت داره کاش همون موقع عمل میکردم ولی بازم دیر نشده ، مهم اینه که تصمیم گرفتم هرکاری که تو زندگیم دوست داشتم انجام بدم از الان انجام بدم 

عزیزم حتما بگو خدایی نکرده کم خون شدی مشکلی برات پیش نیاد

عزیزم من عمل کردم و مشکلی نداشت پریود بودنم ، حتی لباس زیرمم عوض نکردم و با همونی که از خونه رفتم لباس جراحی دادن پوشیدم روش