2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست
حسادت چیه یاد گرفتین خدا وکیلی. مهم ترین دلیل تجربیات زندگی هست و تفاوت در تجربیات. خانم چندین سال ت ...

خانم باید مرد رو تربیت کنه؟؟؟؟

این مسئولیت های سنگین رو به چه حقی به گردن ما خانم ها میندازین؟ اینا رو تو گوش پسرا و داداشاتونم می‌کنین باعث می‌شین اونا واقعا خودشونو بچه تر از هم سن و سالای خانمشون ببینن. باعث میشین فک کنن که با ۴۰ سال سن مناسب یه دختر ۱۶ ساله هستن، چون دختر ۱۶ ساله احتمالا باید مرد ۴۰ ساله رو تربیت کنه. و عقلش اندازه ی اونه.😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ۶ سال کوچیک تر مگه پدوفیل هستش همین شماها هستید کودک همسری رو زیاد میکنید

مگه دختر ۲۱ ساله کودکه؟

تازه با این اقا ۱۱ سال اختلاف سنی داره 

خیلی از این بهتره که اقا ۶ سال کوچیکتر از خانم باشه 

فقط یه جیزی شنیدین و هی تکرار میکنین بدون اینکه معنی و کاربردشو بفهمین 😏

خرچند که کلا اینم‌پیشنهاد خوبی نیس جون طرف چشمش به مادرزنش میمونه 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

چرا ؟؟ چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟ مگه بزرگ تر بو ...

من قصد ناراحت کردن اسی را ندارم اما 

باید با واقعیت ب قضیه نگاه کرد ایشون میتونن ب راحتی دختر از 20تا سی بگیرن 

شاید الان واقعا واقعا اسی رو دوست داشته باشه اما وقتی ازدواج کردن هم اینکه ایشون ی بچه بزرگ دارن و هم اینکه چندین سال بزرگتره 

خوب ممکنه پسره بعد از دواج دیگه درگیر احساسات نباشه ی مشکل اساسی بشه واسشون 

ک منجر ب جدایی بشه 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
به خدا دختر عموم همیشه میگه تو از دخترای مجرد خیلی بیشتر خاستگار داری .نمیدونم خودمم چرا .ولی احساس ...

لابد علاوه بر ظاهر متین و باشخصیت هستی عزیزم و به دل می شینی یا مهربونی 

فقط خیلی رو این تاکید داره ک خیلی سرسنگین باشخصیت هستی ودرکنارش زیبا هستین .اما خوب دوستان خوب گفتن ...

خب این مورد که به دلتون نمی‌شینه حق دارین. ولی من دارم به بقیه می‌گم که سن این خانم و اون آقا مشکلی نداره. و این دیگه تو جامعه باید طبیعی قلمداد بشه.

خانم باید مرد رو تربیت کنه؟؟؟؟ این مسئولیت های سنگین رو به چه حقی به گردن ما خانم ها میندازین؟ اینا ...

شما دقت کن به حرفام بعد جبهه بگیر من گفتم تمام خانما باید مرد رو تربیت کنن؟ خیر .تفاوت اقا در تجربیات زندگی با خانم مقایسه کردم و بعد گفتم این آقا عملا خام و بی تجربه در مسائل زناشویی هستن و خانم یه مرد خام رو چند سال باید تحمل کنه تا از خامی در بیاد؟ ایشون ۳۸ سالشونه نیاز به یه زندگی با ثبات دارن نه تربیت یه فرزند دیگه .

و به طبع مرد سن بالایی که مشتاق به خانم با فاصله سنی و بدون تحربه اس باید تبعات تربیت یه نفرو به عهده بگیره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
دوتا وابسته به همن بدون هم بی معنیه 

😐

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اسی جان، خیلی خوب تحقیقاتت رو انجام بده. اگه فقط مشکل قیافشه، و هیچ مشکل دیگه ایم نداره، در مورد قیا ...

دوستان چرا تحریک میکنن که بقیه حسادت میکنن

مگه طرفو می‌شناسن یا قراره اونارو بگیره 

حرف درستی میزنن خب سن که تجربه ثابت کرده مردها دیرتر از زنها به بلوغ عقلی میرسن حتی علمی هم هست دینی هم هست 

ولی کاری به تفاوت سنی شون ندارم 

مهمترین دلیل نداشتن علاقه هست

علاقه زیاد به مرور کمتر میشه چه برسه بی علاقگی که وحشتناکه 

خیلی کم پیش میاد به ندرت که بعدا عاشق بشی 

دلیل بعدی هم داشتن فرزند که درسته پیششون نیست ولی بعدها حتی مکالمه تلفنیشونم اذیتش میکنه و کم کم سرد میشه و میره دنبال دوست دختر و..‌‌‌

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار