2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست
حالا ظاهرا که این تاپیک سرکاریه  ولی در واقعیت و همچین موضوعی حرفتون کاملا درسته علاوه بر این ...

ن بخدا سرکاری نیست اخه مگه مریضم .خواهش می کنم قضاوت نکنید ندانسته

تاپیک قبلش رو بخون ببین چی گفته  خودش همون برادر معتاده ست

من تنها زندگی میکنم .تو تایپیک قبلی گفتم ک پدر مادر ندارم. برادرم حرفمون گوش نمیکنه. اکه بتونیم بفرستیم خارج بهتر میشه.مجرد و رفیق باز و معتادش کردن.از خدا بترسید اینقدر قضاوت نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا وارونه شده.تاپیکایی میبینیم که دختراباتعاریفی که از خودش میکنن خیلی معقولن ولی خواستگار ندارن یا به نتیجه نمیرسه وطرف میذاره میره

کلی اسی خواستگار داره که طرف خودشو میکشه براش ولی دریغ از یه حس وتوجه

یعنی ازازدواج با یه فقیر وبی پول وبیمعرفت وبی اعصاب سختتره؟

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
دنیا وارونه شده.تاپیکایی میبینیم که دختراباتعاریفی که از خودش میکنن خیلی معقولن ولی خواستگار ندارن ی ...

درسته عزیزم.همه بنده خدا هستیم.هیچ کس نسبت ب دیگری برتری نداره.من آدمی نیستم خودمو تعریف کنم .اما خوب  واقعیت رو میگم .خودمم تعجب میکنم ‌حتی اطرافیان هم تعجب میکنن با این شرایطم همچین موقعیت‌هایی میوفته .اما خوب منم خیلی خوشکلم .ب خاطر همین هر قیافه ی ب دلم نمیشینه .دست خودم نیست وسواس پیدا کردم .شوهر سابقم استاد دانشگاه بودن .طاهر و تیپ هم خوب بود اما اخلاق اخلاق نداشتن .برا همین بخدا ب این پسره دو دلم ب دلم نمیشینه اما خیلی اخلاقش خوبه.خیلی ب خانوم ارزش میزاره. در حالی ک همسر سابقم این طور نبود .حالا نمیخام همه چیو  بگم 

خواهرشوهر منم مطلقس.خیلیم زیباس خاستگارای کوچکتر از خودش داره خیلی دوس داره بره اما بخاطر بچهاش ک ...

آخی انشاالله خوشبخت بشه .ولی تا جوونه بره ‌اگه بجه هاش پیششه ب خاستگار بگه  با این شرایط قبول میکنن بچه هاشم بیاد پیشش یا ن..من ۲۲ سالگی جدا شدم تا الان همش درجا میزنم خاستگار بود اما همش وسواس ب خرج میدم و میگن تو نمیخای انگار اردواج کنی .ولی اشتباهه ادم باید بالاخره یکیو داشته باشه. با بالا رفتن سن میفهمه اینارو

درسته عزیزم.همه بنده خدا هستیم.هیچ کس نسبت ب دیگری برتری نداره.من آدمی نیستم خودمو تعریف کنم .اما خو ...

خدا بهترین راه رو پیش روت بذاره عزیزم🌹❤

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹