2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست

نظرمو گفتم اما بچها استارتر تایپکاش خیلی جالبه 😏

دوتا تایپک با بازه زمانی کم تر از یه سال تایپک قبلی مجرد بودن مامان باباشون فوت شدن اما این تایپک یهو یه دختر ۲۱ ساله دارن و با سن کم ازدواج کردن و بچشون پیش باباشونه😏😏

میخوای مردمم دست بندازی دروغ بگی قبلش دروغای قبلیتو جمع کن بعد یه دروغ دیگه بساز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت چیه یاد گرفتین خدا وکیلی. مهم ترین دلیل تجربیات زندگی هست و تفاوت در تجربیات. خانم چندین سال ت ...

عقل ندارن راحتن

مطمینم به هیچ کدوم از اینایی که گفتی فک نکردن 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دوستان چرا تحریک میکنن که بقیه حسادت میکنن مگه طرفو می‌شناسن یا قراره اونارو بگیره  حرف درستی ...

دلایل بعدیتو قبول دارم. ولی از سن ۳۰ سالگی به بعد هر دو نفر دیگه کاملا بالغن. اینکه یه خانم ۵ سال از همسرش بزرگتر باشه به جایی بر نمی‌خوره. کما اینکه روانشناسا و محققین هم ازدواج دختر ۱۸ ساله مرد ۴۰ ساله رو اوکی نمی‌دونن ولی نی نی سایتیا اوکی می‌دونن...

یه چیزی بگم توروخدا حمله نکنین😂من خودم مجردم ولی اقایون خانمهایی ک تجربه زندگی داشتن رو انتخاب میکنن چرا چون بلدن همه چی بلدن ناز نمیدن ما مجردیم ناز میدیم میگیم باید ناز ما رو بکشن😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

عقل ندارن راحتن مطمینم به هیچ کدوم از اینایی که گفتی فک نکردن 

خانم نیاز به ثبات داره نه درگیری با مسائل اول جوونی آقا

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خب این مورد که به دلتون نمی‌شینه حق دارین. ولی من دارم به بقیه می‌گم که سن این خانم و اون آقا مشکلی ...

اخه ی چیزی نیس ک طبیعی بشه 

ببین 

همیشه تو جامعه ۸۰درصد  چون مردا بزرگترن تو پیری خانما ازشون مواظبت میکنن 

اما اگه برعکسش باشه 

ی مرد تو ۴۸سالگی مثلا میگم از زنش ۱۰سال کوچیکتر بشه 

زن ۵۸سالش میشه 

فک کن مریض شد و 

ی مرد ک تو اون سن میشینه زن رو جمع و جور کنه ن 

ب دوستاش نگاه مکنه ک زن ۱۰سال جوون تر گرفتن و این مشکلات رو ندارن 

البته من نمیگم مرد خوب نیس ن 

اما ۸۰درصد مرد همینه و این واقعیته 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

بعضیا تو این تاپیک یا ساده لوحن ؛یا گلوکز مغزشون بالاست 

عقل کل ؛وقتی یه هواپیما پرواز میکنه اون یه درصد احتمال سقوط بررسی میکنن ؛ الانم اگر‌کسی چیزی میگه از حسادت نیست کودک ؛از سر دلسوزیه

خانم نیاز به ثبات داره نه درگیری با مسائل اول جوونی آقا

حالا ظاهرا که این تاپیک سرکاریه 

ولی در واقعیت و همچین موضوعی حرفتون کاملا درسته

علاوه بر اینکه ممکنه اقا بعد چند سال با مسکلاو و بالا پایینای زندگی،  احساس گول خوردن بکنه اگههه خیلیی شخصیت داشته باشه پیش خودش نگه میداره این حسو اگه بیشعور باسه که قشنگ به روی طرف میاره 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

مگه دختر ۲۱ ساله کودکه؟ تازه با این اقا ۱۱ سال اختلاف سنی داره  خیلی از این بهتره که اقا ۶ سا ...

منم همسن همین خانمم دقیقا ازدواج کردم شوهرم ازم چهار سال کوچیکتره دخترمم همسن این خانمه ۲۱ سالشه شوهرش یازده سال ازش بزرگتره نه من و نه دخترم هیچ مشکلی تو زندگیمون نداریم خدارو شکر این بنده خدا یه بچه داره پیش پدرشم هست منم شوهرم فوت شد چهارتا بچهام پیش خودم بودن شوهر دومم پذیرفت بچهامو

نظرمو گفتم اما بچها استارتر تایپکاش خیلی جالبه 😏 دوتا تایپک با بازه زمانی کم تر از یه سال تایپک قب ...

خب مجرده منظورش الانه که مجرده شاید دوس نداشته به خودش بگه مطلقه 

خودتو گول میزنین ایا؟

اخه ی چیزی نیس ک طبیعی بشه  ببین  همیشه تو جامعه ۸۰درصد  چون مردا بزرگترن تو پیری خ ...

اگه ما روی خودمون کار کنیم، و از همون اول رو تربیت پسرامون بیشتر کار کنیم، این مشکلات به وجود نمیان. اگه ما دختر به ۲۰ سال بزرگتر ندیم، بعدا دیگران هم الگوبرداری نمی‌کنن. ضمن اینکه ۶ سال بزرگتر بودن یه خانم باعث زمین گیر شدنش نمیشه که شوهرش ترگل ورگل باشه، ولی خودش در حال گذران دوران پیری...