2777
2789
عنوان

سلام اگه پسری پولدار باشه خیلی اما به دلت نشینه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 216 پست
منم دارم همینو می‌گم. قشنگ دارن از حسادت می‌ترکن. من دیدم، ۹۰ درصد زنا، به زنی که از شوهرش بزرگتره ...

ازدواج کردن با یه پسر بی عقل حسادت نداره خواهر. ایشون نظر خواست منم نظر واقعیمو گفتم. 

زندگی جاری است ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشخصه حسادت میکنن وقتی ما زنا به همجنسمون رحم نمی‌کنیم دیگه از دنیا چه توقعی میشه داشت  هم ...

کم مونده بعضیا از حسادت تو تاپیک منفجر شن

میگن جای بچته 😄پناه بر خدا از فکر معیوب 

والا کم ندیدیم از این موردا به خوبی و خوشی دارن زندگی می‌کنند 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

هنور داری ب طرف فک میکنی؟

عزیز ۲ سال دیگه وارد دهه چهارم زندگیت میشی شانس زیادی نداری دیگه 

بنظرم خیلی خوش شانسی ک ازت خوشش اومده پولدار هم ک هست خیلی دخترتم ک بات نیست عیبی نداره اختلاف سنی اوکیه قیافه هم مهم نی زیاد با پول درست میشه همه چی

ببین تجربه کردم ک میگم آدمی ک دوست داره و ب آدمی ک دوسش داری ترجیح بده کسی ک دوست داشته باشه انقدد بهت محبت میکنه و حواسش بت هست ک علاقه ب وجود میاد 

فقط مشکل خانواده ی پسرست ک قطعن مشکل دارن. با پسره مطرح کن این موضوع رو

بعد از داشتن جلساتی با مشاور جوابتو بده سلامت و موفق باشی.

چرا ؟؟ چه طوری میشه مردای ۳۵ ساله دختر ۱۸ ساله میگیره ؟ خیلی هم عادی برخورد میکنین؟ مگه بزرگ تر بو ...

با حرفتان موافقم متاسفانه طلاق و خیلی چیز بدی می‌دونن اما من به شخصه باید بگم نه زن نه مرد فرقی نداره باید سنشون نزدیک باشه مثلا همون مثال شما دختر ۱۸ ساله رو نباید به پسر ۳۵ ساله داد فرقی نداره چه زن چه مرد هر کدوم بیشتر از ۶.۷ سال بزرگ تر باشم کمکم از هم خسته میشن گاهی اوقات زنده فک می‌کنه این کوچیک تره مثل بچم میمونه(تفاوت سنی خیلی بالا)مرده هم خیلی بزرگ باشه همین حسو داره اسی ۴ سال بزرگ تره اشکالی نداره تو یه رده هسن ولی مثلا ما یه همسایه داریم پسره ۳۵ سالشه زنش ۵۰ سالشه داماد داره دخترش ۲۵ سالشه بعد از این همسایه ما بچه دوسال داره

سنش مشکلی نداره فقط مجرد بودنش مشکل داره حتی اگه یه پسر ۴۰ سالش هم بشه اندازه یه مرد ۴۰ ساله متاهل ...

من شوهرم ۳۸ سالشه هنوزم بهش میگم بچه ای گاهی انقد ازش بچه بازی میبینم.

خواستگار داشتم ۶ سال از خودم کوچیک تر وضع مالیش خوب قیافه داشت ولی این اشتباهو نکردم.هرکی میگه اختلاف سنی مهم نی اششششتباااه میکننننه.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

پول دنیارو داشته یکیو نداشته باشی خوشیاتو شریک بشی باش مفت نمی ارزه

وقتی پول هم نداشته باشی شکم بچه اتوسیرکنی عشق یع دردلای جرزدرمیخوره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چون پسره بالا ۳۰ سالسه پس احساسی و..اینا نیست ولی ببین تا به دلت نشینه حس خوبی نداری مگه اینکه منطقی ...

به خدا دختر عموم همیشه میگه تو از دخترای مجرد خیلی بیشتر خاستگار داری .نمیدونم خودمم چرا .ولی احساس میکنم مردا اول ظاهر براشون مهمه.

کم مونده بعضیا از حسادت تو تاپیک منفجر شن میگن جای بچته 😄پناه بر خدا از فکر معیوب  والا کم ن ...

اره تو میگی سن من خواهره زن عموم قدش از شوهرش بلندتره از شوهرش هم ۴ سال بزرگتره بهترین زندگی رو دارن 

من از اولش گفتم برن روانشناس بهتره