2777
2789

اون روز شوهرم استوری گذاشته بود عکسش میکس آهنگی بود که آهنگش این بود من مست دیدار تو هم گرفتار تو هم فلان شوهرم استوری گذاشته بود ارسالی از بهترین مخاطب بعدش رفتم تو وات خواهرم دیدم اون خواهرم درسته کرده براش فرستاده

من قبل اینکه خواهرم درست کنه من براش با همین آهنگ درست کرده بودم فقط عکسش فرق می کرد کلیپ دعوا کردیم و گفتم چرا برا خواهرم همش کلیپ می فرستی گفت می فرستم به تو چه و فلانه دارم.من دیونه میشم خواهرم شوهرش تازه ۱۱ ماه فوت شده من قضاوت نمی کنن ولی شوهر بیشعوری هر چی بین مون رعوا میشه به خواهرم اس میدم میگه خیلیییی دعوا کردیم و از دیشب هیچ زنگی به هم نزدیم به اون یکی دیگ خواهرم گفتم اون گف نه من خبر دارم شوهرت هر چی میشه و به فاطمه میگه که نگین اینجوری می کنه اون جوری می کنه گفت اون الان شوهرش فوت شده تو که خواهرش از این فکر ها بکنی یکی دیگ بدتر چی فکر می کنه چیکار کنم من نمیتونم فعلا یه خواهرم بگم

ولی شوهرم گفت میگم بهش شات میدم ولی نگفته فعلا

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

نمیدونم من عادی نیستم یا اون هااا حالم خیلیی بده کمکم‌ کنید توهین نکنید 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی پستن کثافتا

بنظرت من عادی نیستممم

متاسفم ولی زندگیت ت خطره😐🤦‍♀️👩🏻‍🦯

چیکارر کنمم

عجب آدم نفهمی.

بگو بلاکش کنه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
متاسفم ولی زندگیت ت خطره😐🤦‍♀️👩🏻‍🦯

من عادی نیستم یا اون هاااا من فکرم خرابه بنظدت؟؟

من قضاوت نمیکنم.   اما بدون اگر چیزی بین شون باشه.  خودت بکشی هم کاری ازت برنمیاد.     فعلا سکوت کن.  آبروریزی نکن.   به شوهرت و خواهرها. خودت هم هیچی نگو. زیر نظر داشته باش.  تو.  بی تفاوتی و سکوت.   ببین چی،گیرت میاد 

‌شوهرت کرم داره احتمالا خواهرتم تورودروایسی جوابشو میده. 

تو رو در وایسی واسش کلیپ درست می‌کنه می‌فرسته 🤔 سعی نکنید کار خانوما رو توجیه کنید 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
‌شوهرت کرم داره احتمالا خواهرتم تورودروایسی جوابشو میده. 

نه همش کلیپ می فرسته براش