2777
2789
عنوان

شوهرم هرچی میشه بین مون به خواهرمطلقع ام میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قضاوت نمیکنم.   اما بدون اگر چیزی بین شون باشه.  خودت بکشی هم کاری ازت برنمیاد.   ...

الان ما قهریم من و شوهرم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

تو کاملا عادی هستی عزیزم هواست باشه به زندگیت با شوهرت برخورد کن تو این زمینه فکر نکنه متوجه نیستی و کاراشو ادامه بده فقط به روش خودش باهاش برخورد کن اگه با لحن آروم خوب میتونی درستش کنی از این راه وارد شو

عزیزم به این کار ندارم که شما به شوهرت بدبینی یا خواهرت یا هردو ،… در هرصورت به نظرم حق باشماست 

ولی این موضوع رو مستقیم به همون خواهرت بگو نه به بقیه 

بگو من به تو اطمینان دارم ولی شوهرم شاید مثل تو نباشه و سو استفاده کنه ، لطفا دیگه تو اینموارد همکاری نکن و جوابشو نده، بگو‌من معذب میشم 

منم همین برداشتو کردم. اسی بازم خودت شوهرتو خواهرتو بهتر میشناسی

چ رو در وایستی که کلیپ می فرسته عکسش میکس می کنه

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
عقدی؟ 

آره 

ب مامانت بگو و اینکه سعی کن ارتباطشونو قطع کنی

نمیتونم به اون یکی دیگ خواهرم گفتم  اعصبانی شد فعلا نمیتونم بگم

تو کاملا عادی هستی عزیزم هواست باشه به زندگیت با شوهرت برخورد کن تو این زمینه فکر نکنه متوجه نیستی و ...

نه با لحن آروم نمیتونم مم دعوا کردم دیشب باهاش