2777
2789
عنوان

بریده و داغون از دنیا

846 بازدید | 41 پست

گله دارم........

از کی نمیدانم....

از چه نمیدانم...

این روزها دردی در من سنگینی میکند

که نمیدونم دلیلش کیست.......یا چیست

بی حس شده ام.......خسته ام از تمام جهان.....

دلم اطمینان میخواهد و اندکی آرامش

گفتند اشک بریز،خالی میشوی،

خالی نشدم که هیچ پر شدم از بی کسی😭😭😭

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

مرسی بابت لایکت 

لایکت ن کردم 

چون شعر زیر عکس پروفایلتو ن خودش یه. دنیا حرفه 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم 

من که دیگه وقتی گریه میکنم قلبم درد میگیره و تیر میکشه حتی دیگه گریه هم نمیتونم کنم ببین من دیگه چقد بدبختم 💔

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

همه چیو بسپرین ب اون بالایی و غصه هیچیو نخورین،خیلیا تو زندگیشون مشکل دارن،فقط شکلش فرق میکنه،امیدتون از دست ندین،صلوات بفرستین باور کنین دلتون آروم میشه،یاسین بخونین،تو این دوره زمونه باید صبر و تحمل کرد و امیدوار بود

همه چیو بسپرین ب اون بالایی و غصه هیچیو نخورین،خیلیا تو زندگیشون مشکل دارن،فقط شکلش فرق میکنه،امیدتو ...

همه این کارها رو انجام میدم عزیزم اما باور کن سخته دیگه کم آوردم 😔😔😔

درکت میکنم عزیزم  من که دیگه وقتی گریه میکنم قلبم درد میگیره و تیر میکشه حتی دیگه گریه هم نمیت ...

خدا خودش کمکمون کنه بتونیم به آرامش برسیم 🥺

منم بریدم. هر روز ب خودم انید واهی میدم ولی میبینم اوضاع بدتر میشه  درست لحظه‌ای ک فکر میکردم تموم شده همه چی خراب شد و بدتر شد. دعا کنید منم همراه خواهرم برم یا خوب شه خواهرم. داغون داغونم😔😭

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم بریدم. هر روز ب خودم انید واهی میدم ولی میبینم اوضاع بدتر میشه  درست لحظه‌ای ک فکر میکردم ت ...

عزیزم انشالله که خواهرت سلامتیش رو به دست میاره 🤲🤲🤲

سوره حمد رو همیشه بخون بهش فوت کن خیلی خوبه 

منم دعا کن به آرامش برسم