2777
2789
عنوان

فقط اقایووون بیان کمک+اسکرین شات🥺

7804 بازدید | 237 پست

۴ماهه تو رابطه بودیم چقدررر محبت هرروز پیام صبح بخیر و...بااینکع صبح تاشب سرکاره وشلووغ کرونا گرفت یهو سرد وسنگ شد گف به همه چی سر شدم🥲تو همون تایم قرار اول رو رفتیم ولی الان۱۲روزه دیگ سراغم نیمده🫠تایم امتحاناش و دانشگاهه و...پروپوزالشه

بنظرتون ازم خوشش نیمده؟🫠برزخم ن میاد رابطه رو تموم کنه ن چیزی...معلقم بین زمین وآسمان میشه بمونید اسکرین چت اخرین حرفامو بخونید ببینید حس وحالش چیه؟؟

خانوما لطفا نظرندین یه تایپیک زدم همه ریختین سرم 

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیت اول از قبل مشخص کردیم پول رو دونگی بدیم اقا قبول کرد بعد رفتیم اونجا هرچی گفتم شماره کارتتو بزن کارت ب کارت کنم نزززد موقع حساب من نرفتم دیگ جلو خودش رفت حساب کرد ولی حس خییلی بدی داشتم چون من سفارشمو نتونستم بخورم دلم نیومد ایشون پولشو بده بعد رفتیم خونه وادامه چت ها

اینم بگم من رفتم مشهد این اقا سوغاتی میخاس من براش سوغاتی+اب هویج بردم(چون کرونا گرفته بود)

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

عه دوتا کاربری داری

پرسیدم ازتون خبری نشد ازش انگار نشده ، پس واقعا تصمیم ب کات و‌پایان این ارتباط داشت 🤦🏻

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

سلام

اهمیتی که شما دارین به ایشون میدین بیشتر از اهمیتی هستش که ایشون به شما میده

رابطه اهمیت دادن باید تعادل داشته باشه و حتی آقایون بیشتر باید به شریک زندگیشون اهمیت بدن.

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
خوشم میاد خانوما همه حضور دارن 😁😁😁

از بس که فضولیم 

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست