2777
2789
عنوان

فقط اقایووون بیان کمک+اسکرین شات🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 7804 بازدید | 237 پست

من بودم با این همه رو مخ راه رفتنت چهار تا فهش هم میدادم این خیلی خوبم تازه رفتار کرده 

یه ذره ارتباط اجتماعی یاد بگیرید 🤌🏻

یه چیزی و صد دفعه نمیپرسن و تکرار نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم با این همه رو مخ راه رفتنت چهار تا فهش هم میدادم این خیلی خوبم تازه رفتار کرده  یه ذره ...

متأسفانه عزت‌نفس نداره

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
چرا مشکل اینه که هی شماره کارت میخواست پسره خوب بود که

نه اصلا ربطی ب شماره کارت نداره 

پسری اگه خوشش بیاد بعد قرار سریع پیام میده رسیدی خوش گذشت کی دوباره ببینمت 

هنوز هیچی نشده دلم تنگ شده نه اینکه دختر پیام بده

دوم اینکه هر چقدرررررر هم سرش شلوغ بتشه بازم اس میده 

مینا قری هستم

کاش همه ی حرفای کاربران روت تاثیر داشته باشه 

رابطه ای که تموم شدس رو نباید پیگیر شد 

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
متأسفانه عزت‌نفس نداره

من باشم همون که باهاش رفتم باید خداشم شکر کنه 😂 

بیا دنگم و بدم چیه هی اصرار اصرار ! 

اونور آبم اکثر اوقات پسرا حساب میکنن اینا همش فیلمه

از اونورم اگه کادو گرفته باشم باز باید بره نماز شکر گزاری بخونه که براش وقت گذاشتم و به سلیقه ام اعتماد دارم خوششم نیومد به درک چیکار کنم 

عه دوتا کاربری داری پرسیدم ازتون خبری نشد ازش انگار نشده ، پس واقعا تصمیم ب کات و‌پایان این ارتباط ...

عزیزم تایپیک درباره کرمان زدم تعلیق شدم یکماه شرمنده گل

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

وااای چرا اینثدر گیر میدی لرا ی شماره کارت اسی ببخشید ولی منم ک دخترم تحمل رفتار گیرو ندارم چ برسه ب مردا ک اینقد مشغله ذهنیو کاری دارن کم کن از این کارات بخدا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون