2777
2789

خودم ازدواج کردم باردارم

سه تا خواهریم مامانم قبل ازدواج من یه پسر باردار بود که سقط شد چون اوایل بارداری مامانم کار سنگین انجام داده بوده

حالا بهش میگم باردار شو مامان چه اشکالی داره میگه نع زشته فلان با اینکه می دونم ته دلش دوست داره خودش ولی از همسرم و نگاه اطرافیان خجالت میکشه

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی بین فرزند و والدین خیلی زیاده  اون بچه یه مامان جوون  و با حوصله میخواد

بابات چند سالشه نزدیک به نیم قرن تفاوت سنیشون نمیشه؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بله

به خاطر اختلاف سنی که با خواهراش داره

و حسرت و حسادتی که نسبت به بچه های شما پیدا میکنه 

مادر شمام دیگه اون حوصله و انرژی رو نداره

درسته که ۳۷ سالشونه 

ولی توان و انرژیشون سر شما تحلیل رفته

عزیزم لطفا به اون بچه و فاصه سنی اون با پدر و مادرش و بقیه خواهربرادرا نگاه کنین وقتی تازه اول جوونی اونه شماها همه درگیر زندگی و بچه های خودتونین اون باید حواسش بسلامتی پدر و مادرش باشه همیشه تو ذهنش سن پدر و مادرش بالاس و نگران سلامتی اونا...نکنید...ظلمه