2777
2789

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید.

چنتا تاپیک اینجا خوندم که دخترا برای ازدواجشون همه جور نذر و چله و نمازی خوندن ولی به نتیجه نرسیدن و وقتی که بیخیال خواستشون شدن و رهاش کردن ازدواج کردن،در مورد بارداری هم این موردو خیلی شنیدم،اگر تجربه مشابهی دارید بگید و اینکه چطور میشه بیخیال شد و رها کرد ،چطور میشه در مورد موضوعی که برات مهمه فکر نکرد و استرس نداشت؟

خیلی این جمله را دیدم که وقتی منتظرش نیستی بهش میرسی ،موافقید با این موضوع؟

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس دایی من 17 سال بچه دار نشد واسه کاشت رفت جواب نداد و هزار راه دیگ، دیگ بیخیال بچه‌دار شدن شده بود لباسای بچگانه رو گذاشت بده بهزیستی و دیگ قبول کرد ک مادر نمیشه، با خواست خدا همون ماه ب صورت طبیعی باردار شد و ما معجزه رو ب چشم دیدیم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
واقعا درک می کنم من هر لحظه به مثبت شدن ازمایشم فکر می کنم اصلا نمیتونم رها کنم بیخیال باشم 

ایشالله مثبته 

ولی واقعا سخته رها کردنش 🥲

چطور رها کنم و از فکرش بیام بیرون🙁

من خواسته ام رو یکبار از خدا جدی میخوام و میسپرم به خودش هر دفعه به ذهنم میاد ته دلم چون به خدا اعتماد کردم یادم میاد خدا به وقتش برام جور میکنه اروم میشم و فکرم ازش دور میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من خواسته ام رو یکبار از خدا جدی میخوام و میسپرم به خودش هر دفعه به ذهنم میاد ته دلم چون به خدا اعتم ...

چه خوب