2777
2789
عنوان

بخاطر ی بوس قهر کرد باهام...

660 بازدید | 41 پست

بچه ها نامزدم ی ساعت پیش زنگ زد از خواب بیدارم کرد حرف بزنیم 

بعد آخر مکالممون گف بوسم میکنی منم گفتم نه بعد سریع ناراحت شد گف باشه کاری نداری مراقب خودت باش خدافظ🙁

منم دلم براش سوخت دوباره همون موقع زنگ زدم ک بوسش کنم گف نمیخوام دیگم نمیگم😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤕🤕🤕خانومی ۱۴سااه آخایی ۱۵ساله

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اییییییییییییییی اییییییییییییییی اییییییییییییییی اه اه اه چندششششششش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا