2777
2789

بیایدبه شوهراتون صبح اینوپیام بفرستیدجوابشو اسکرین بفرستیداینجاالبته مدل لوسیه😁

سلام من بیدارشدم و آماده شنیدن قربون صدقه هستم😊😁

جوابارودوس دارم بخونم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ازدواج نکردم

اما اگه مرد بودم و صبح همسرم همچین چیزی برام میفرستاد...براش ایموجی خنده میفرستادم
ادم بی احساسی نیستم اما تو این موقعیت واکنشم این بود😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی واقعی خیلی از این فانتزی ها دوره معمولا

چی میشه گاهی ادم تو بعدفانتزی باشه نمیشه همیشه خودشوبزرگونه دونست ودرگیرمشکلات عاشقونه بصورت بچگونه هم نباشه ادم حس پیری میکنه البته خودمم متاهلم البته پنج ساله

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ازدواج نکردم اما اگه مرد بودم و صبح همسرم همچین چیزی برام میفرستاد...براش ایموجی خنده میفرستادم ادم ...

😂😂😂😂همونم باحاله کلابایددیدکی شوهرش جدی میگیره کی مسخره بازی

😂😂😂😂همونم باحاله کلابایددیدکی شوهرش جدی میگیره کی مسخره بازی

اره...فکر کنم بعد این چالش زنم تا یه هفته باهم قهر باشه...که شوهرای مردمو ببین چیا گفتن...حالا تو...حیف جوونیم که پای تو گذاشتم😂😂😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من دادم یبار گفت  ناهار  درس نکن   میخرم با اینک پول نداشت  اخه من  حوصله ...

همین جمله رو؟باباایول عالی😍👍برامن قربون صدقم رفت گفت بگیربخواب بیشتر😂یعنی مجازی تالنگه ظهربخوابی

اره...فکر کنم بعد این چالش زنم تا یه هفته باهم قهر باشه...که شوهرای مردمو ببین چیا گفتن...حالا تو... ...

وای نه توروخداتاپیک روبه دعوانکشون😂😂😂😂

وای نه توروخداتاپیک روبه دعوانکشون😂😂😂😂

کدوم دعوا😂😂
الان که نه شوهر دارم نه شوهر کسیم!😂

کدوم دعوا😂😂 الان که نه شوهر دارم نه شوهر کسیم!😂

میدونم ولی به این موردگیس گیس کشی فکرنکرده بودم😂ایشالابخت خوب نصیبت شه همه حض کنن😁👍

چی میشه گاهی ادم تو بعدفانتزی باشه نمیشه همیشه خودشوبزرگونه دونست ودرگیرمشکلات عاشقونه بصورت بچگونه ...

از این نظر نمیشه ک معمولا ی نفر همراه نیست،من خودم پر احساسم ولی همسرم همراه نیست نه ک خیلی خشک و جدی باشه ولی کلا انفرادی زندگی میکنه،حال من احساس من هیچی هیچی ازش نمیفهمه درک نداره دیگه طبیعتا حس و حالی واسه فانتزی های ذهن نمیمونه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
میدونم ولی به این موردگیس گیس کشی فکرنکرده بودم😂ایشالابخت خوب نصیبت شه همه حض کنن😁👍

ارهه..این چالش ها همیشه یه سری غر و لند همراه خودش داره😂😂
قربونت برم...اون موقع دیگه میام تو چالشهات شرکت میکنم با شوهرم همرو زخمی میکنم😂

از این نظر نمیشه ک معمولا ی نفر همراه نیست،من خودم پر احساسم ولی همسرم همراه نیست نه ک خیلی خشک و جد ...

قبول دارم اینوولی به جرقش فکرکن شایدجالب شداگه نشدخودت تنبیهش کن به صرف غذابیرون.نذاراینجوری بمونید😥

ارهه..این چالش ها همیشه یه سری غر و لند همراه خودش داره😂😂 قربونت برم...اون موقع دیگه میام تو چالشه ...

ایشالاایشالاچشم نخوری ماشالا😁😂خدانکنه گلم.باراول بودچون متن پیام جالب بودکسی همراهی نمیکنه ضایع میشم دیگه😂