2777
2789
عنوان

بد ترین آدمی ک دیدین؟

243 بازدید | 20 پست

همیشه عذاب وجدان دارم میگم چرا اینقدر بد شدم گناهی نیست ک نکرده باشم.وقتی کوچیکتر بودن میگفتم فلانی چقد بده و .... الان ک نگاه میکنم بدترین آدمی هستم ک دیدم بدتر از خودم نمیتونم پیدا کنم.قبلنا حداقل مثلا میگفتم فلانی از من بدتره یکم خودمو توجیه و دلداری میدادم اما الان نه 

آقا هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه ی جمله دارم برا خودم

از خود خشنود نیستم ک ب نکوهش دیگران بپردازم

منم ادم بده داستان خودمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من از تو بدترم  هرموقع عذاب وجدان گرفتی  بگو از اون یارو تو نی نی سایت که بهترم

نه اینقدر گناه ک من کردم فک نکنم تو یا هر کس دیگخ ای کرده باشه  روی شیطانم من سفید کردم

آقا هستم

این که خیلی خوبههه 

اتفاقا قبلا ها آدم بدتری نسبت به الان بودید میدونید چرا؟ برای اینکه خودت رو از بقیه بهتر میدونستی درخت توی چشم خودت رو نمیدیدی ولی خار توی چشم بقیه رو میدیدی 

ولی الان توی خودت شکستی.. غرورت و خودبینیت از بین رفته.. به بد بودن خودت پی بردی

این یعنی نصف راه رو رفتی 

یه چیزی تعریف کنم برات....معلم دخترم به دخترم گفته بود.هیچکسی سفیدیاسیاه نیست همگی ازدم خاکستریم...ظاهرونبین همه  یجورگناهکارن فقط شکل گناهافرق داره

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏