2777
2789

سال ۹۵ فیزیک رو از پیش دانشگاهی افتادم الان میخوام برم دانشگاه بخونم میگن باید فیزیک رو پاس کنی اونم نهایی چجوری آخه

چکار باید بکنم

حالا شهر ما کوچیکه سخت نمیگیرن از خداشونه سطح سواد شهر رو ببرن بالا واسه آمار و اینا ولی نهاییه میگن کاریش نمیشه کرد .کار کنم آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من هم شنبه امتحان فیزیک دارم ولی من دهم‌ هستم

رشتتون‌ چی بود؟😂

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋

چی کار میتونی بکنی بشین بخون امتحان بده

فیلم های آموزشی مدرسه کنکور ایران درس فیزیکش هم ببینی خیلی کمکت میکنه هم خیلی خلاصه و کوتاه توضیح میده هم خیلی راحت میفهمی و میتونی سوالاش حل کنی 

بزنی تو گوگل میاره