2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته چهارم بعد آی وی اف

1539 بازدید | 11 پست

دوستان من چهار هفته از آی وی افم گذشته آزمایشم مثبت شده اما دو روزه درد زیر دل و کمر داشتم امروز دوتا لکه واضح دیدم، دکترم تماس گرفتم گفت استراحت کن من خیلی نگرانم اخه سرکار میرم و کارم زیاده اما وسیله سنگین بلند نکردم. بنظرتون بچه ام مونده؟ خیلی نگرانم دلدرد هم دارم. چیکار کنم؟ 

دوتا آمپول پروژسترون در روز میزنم که امروز هم زدم.

باید استراحت کنی عزیزم چند روز مرخصی بگیر بجه جاش سفت نیست فعالیت داشته باشی تکون میخوره 

مراقب خودت باش 

پله هم اصلا بالا پایین نرو

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره چند روز بعد از سقط هورمون بارداری یا همون بتا تو بدن هست اینجوری معلوم نمیشه باید برید ...

اها. میگم گلم چیز خاصی مثل نشاسته یا غیره بخورم خوبه؟ چیز خاصی هست بخورم بچه سفت بشه؟

اها. میگم گلم چیز خاصی مثل نشاسته یا غیره بخورم خوبه؟ چیز خاصی هست بخورم بچه سفت بشه؟

من مادربزرگم می‌گفت هر روز روی لیوان آب آرد برنج بریز بخور بچه سفت میشه من این کار نکردم ولی می‌گفت ما انجام می‌دادیم همین شیاف پروژسترون و آمپولش هم بچه رو سفت میکنه

🌿❤️🌷

من مادربزرگم می‌گفت هر روز روی لیوان آب آرد برنج بریز بخور بچه سفت میشه من این کار نکردم ولی می‌گفت ...

عزیزمی مهربون. من شیاف نداده دکتر اما دوتا آمپول باهم هر روز میزنم. پروژسترون. چقدر آرد برنج توی یه لیوان آب بریزم عزیزم؟

عزیزمی مهربون. من شیاف نداده دکتر اما دوتا آمپول باهم هر روز میزنم. پروژسترون. چقدر آرد برنج توی یه ...

پس خوبه دیگه آمپول میزنی یه قاشق غذا خوری تو یک لیوان آب سرد می‌گفت بریز بخور عمم هم تعریف میکرد که خون ریزی افتاده بود اینو خورده قطع شده 

🌿❤️🌷

پس خوبه دیگه آمپول میزنی یه قاشق غذا خوری تو یک لیوان آب سرد می‌گفت بریز بخور عمم هم تعریف میکرد که ...

عزیزمی مهربون. چشم انجام میدم. دعام کنید. خدا بهترینا هم نصیبتون کنه گلم

نه ربطی نداره چند روز بعد از سقط هورمون بارداری یا همون بتا تو بدن هست اینجوری معلوم نمیشه باید برید ...

سلام عزیزم خوبید. میگم نمیخوام سونو واژینال بدم میترسم. بنطرتون سونو بیرونی خوبه؟ بگم دکتر بنویسه برم؟