2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول باید از تعمیرات و دوخت های ساده واسه در و همسایه شروع کنی و کم کم مشتری جمع کنی بعد سفارش بگیری

اگه سرمایه بیشتر هم داری تو مجازی مشتری جمع کن با تبلیغات

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مگه خودت پارچه بخری بدوزی بعد به صورت لباس آماده بفروشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اگه متونی پرده بدوزی برو پرده سرا ها بگو من خیاط هستم فقط تو خونه کار میکنم مغازه نمیام که بهت پارچه بدن تو خونه درست کنی و خودت تو محله اطرافت مشتری پیدا کنی واسشون پرده بدوزی خیلی درآمد داره 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

به نظرم می تونی اول با تولیدی همکاری کنی

به فکر ارتقای مهارت های خیاطی باشی 

از یه طرف، یه پیج بزن توی اینستا... می تونی مثلا یه پالتو طراحی کنی و با عکاسی قشنگ کلی مشتری جذب کنی

سفارش آنلاین رو به صورت دو قسطه بذار تا مشتری جذب کنی