آره چون شوهرت تا یک جایی خوبه از یکجایی به بعد اینقدر ازتو اذیت میبینه و ناامید میشه که کلا تورو رها میکنه. اونوقت دیگه هرکاری کنی خودتو به آب و آتیشم بزنی دیگه زندگیت به حالت قبل برنمیگرده.
نمیدونم چند سالته ولی از منی که قطعا خیلی ازت بزرگترم و ۱۹ساله زندگی مشترک دارم و کلی مورد مثل تو اطرافم دیدم اینو بشنو و گوش کن. مردایی که خیلی خوبن یکدفعه خیلی بد میشن خیلی سنگ میشن و دیگه هیچوقت برنمیگردن به حالت قبلشون.
مردای معمولی که گاهی بدن گاهی خوبن نه ولی مردای خیلی خوب مثل شوهر تو یکدفعه میبینی از دستش دادی برای همیشه. دیگه نه محبتی میبینی نه قربون صدقه ای هیچی فقط یک تیکه یخ سرد و بی روح که نمیتونی تحملش کنی. انگار داری با سنگ زندگی میکنی حتی جواب سلامتم به زور میدن تازه اگر بدن.
پس از همین الان به فکر درمان خودت و عوض کردن روشت باش.
شوهر من استاد دانشگاهه. الان آخر ترمه هر ساعتی که خونه هست داره با دانشجو حرف میزنه. نصف بیشترشون دخترن. بعضیاشون برا نمره واقعا پیشنهاد میدن خودشون رو تقدیم کنن نمره بگیرن. قرار باشه برا هر تماس منم اینطوری قشقرق راه بندازم الان باید هزاربار جداشده بودم یا از غصه مرده بودم. وقتی شوهرت خوبه با شک الکی دعوای بیخودکی تو بدش نکن. بذار با اعتماد تو هم خوب باشه هم خوب بمونه