2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بخاطر خانمه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 127 پست
چمیدونم شاید اشتباه منظورمو رسوندم شاید کس دیگ ای بود نمیزد چون تنها سرمایه و درامدش سواریمون هستش ک ...

حالا جفتتون دارید استفاده میکنید خیلی فرق نمیکنه ب اسم کی باشه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

عزیزدلم بعضی وقتا آدم بخاطر بهم ریختن هورمونها این شکلی میشه بعضیا افسرده میشن بعضیا عصبی هرکی ی جو ...

ن گاهی وقتا تو دعواها بیشتر سعی دارم ساکت شم 

اما بعضی از دعوا ها ک شوهرم گردن نمیگیره و ریلکسه منو عصبی میکنه همین 

عزیزم اولش کاملم ننوشتم جریان مادر کاگرشو من ب اون خانم حسادت نکردم یا حس شکاکی چند هفته قبلش ی شماره همش ب من زنگ میزد ک نمیدونستم کیه شوهرم همش گیر میداد ک کیه بده زنگش بزن هووو تا من شماره رو بلاک کردم منم از دردلی اون هفته شاید یکم بزرگش کردم چمیدونم ب حرحال شب موقع خواب ب خودم امدم دیدم خیلی خیلی بزرگش کردم 

اما چون سیلی خورده بودم نخواستم ب روال قبل برگردم 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد ۸۳ هستم تو ۲۰ سالم

اهان هم سن منی سنت کمه برا همین اینجوری میکنی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

حس میکنم شوهرم تو دلش بگ این دیونست دیشب خونرو رو سرم خراب کرده بود الان لبخند میزنه  شاید وسو ...

اینا افکار خودته نه همسرت

اتفاقا ببینه از کارت پشیمونی و معذرت خواهی میکنی بیشتر جذبت میشه. 

بنده خدا که انقدر خوبه، کنارش باش. 

نظر قبلیمم گفتم بشین باهاش حرف بزن از دلتنگیات بگو. 

از تنهاییات بگو. 

از ناراحتیات بگو. 

شرایط دم پریودیت رو بیشتر براش توضیح بده. ایشونم انسانه،  درک و شعور داره و مطمئن باش کنارت هست.  نه مقابلت.   

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یعنی در این حد 🙁

آره چون شوهرت تا یک جایی خوبه از یکجایی به بعد اینقدر ازتو اذیت میبینه و ناامید میشه که کلا تورو رها میکنه.  اونوقت دیگه هرکاری کنی خودتو به آب و آتیشم بزنی دیگه زندگیت به حالت قبل برنمیگرده.  

نمیدونم چند سالته ولی از منی که قطعا خیلی ازت بزرگترم و ۱۹ساله زندگی مشترک دارم و کلی مورد مثل تو اطرافم دیدم اینو بشنو و گوش کن.  مردایی که خیلی خوبن یکدفعه خیلی بد میشن خیلی سنگ میشن و دیگه هیچوقت برنمیگردن به حالت قبلشون.  

مردای معمولی که گاهی بدن گاهی خوبن نه ولی مردای خیلی خوب مثل شوهر تو یکدفعه میبینی از دستش دادی برای همیشه.  دیگه نه محبتی میبینی نه قربون صدقه ای هیچی فقط یک تیکه یخ سرد و بی روح که نمیتونی تحملش کنی.  انگار داری با سنگ زندگی میکنی حتی جواب سلامتم به زور میدن تازه اگر بدن.  

پس از همین الان به فکر درمان خودت و عوض کردن روشت باش. 

شوهر من استاد دانشگاهه.  الان آخر ترمه هر ساعتی که خونه هست داره با دانشجو حرف میزنه.  نصف بیشترشون دخترن.  بعضیاشون برا نمره واقعا پیشنهاد میدن خودشون رو تقدیم کنن نمره بگیرن.  قرار باشه برا هر تماس منم اینطوری قشقرق راه بندازم الان باید هزاربار جداشده بودم یا از غصه مرده بودم.  وقتی شوهرت خوبه با شک الکی دعوای بیخودکی تو بدش نکن.  بذار با اعتماد تو هم خوب باشه هم خوب بمونه

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥